Utmaningar och mål

Lite trötta efter en väldigt härlig helg!


Vi har varit på mässa i Stockholm på lördagen - Båtmässa och Vildmarksmässa. Det var egentligen Båtmässan som var det primära, men vi tillbringade faktiskt mer tid på Vildmarksmässan. Väldigt spännande föreläsningar och så fantadtiska reseskildringar. Och vi passade på att boka in oss på vår planerade Kebenejsjsevsndring. Vi hittade ett företag som gör dessa vandringar på andra vägar än vad andra vanligtvis går. De vill hålla det genuint och med en känsla av att man inte går i storgrupp. Vi har nu fått ett träningsschema och packlista. Galet- nu är det på riktigt!!!
Häftig utmaning vi har framför oss!
Extra galet eftersom vi håller på med anmälan till Vättern precis samtidigt. Det känns så roligt med dessa utmaningar och mål som vi nu får göra tillsammans hela familjen. Så mycket värt.

Henrik tog sedan tåget hem efter mässan och jag och Patrik fortsatte till Körunda. Jättemysig kväll med spa och mysig 3-rätters middag. Vi har jobbat mycket, och det var ett jättebra sätt att få sköta om oss och fylla på energi.


Lite solljus, promenad, jogg och ett första lite lugnt pass efter halskli-dagarna. En vända i mördar-backen också- bara för att testa!


På väg i säng nu för att orka upp tidigt i morgon. Ny jobb-vecka väntar. Och ingen söndags-ångest här- tvärtom ser jag fram emot att få starta jobbveckan. Trivs sjukt bra på mitt jobb😀

Kommentera här: