En bra helg!

En riktigt skön helg. Inga måsten, och bokade aktiviteter, gjort saker som jag mår bra av och för att jag vill och har lust. Sånt är lyx. Det är skillnad mot att ha lika mycket aktiviteter som är förbokade.
Lagt en del tid på mitt jobb, för att det är roligt, för att jag vill lösa några saker och komma vidare, och det har jag gjort! Lagt tid på träning! Roliga utmanande HIT-pass både fredag och lördag- älskar verkligen den träningsformen. En välbehövlig återhämtningsdag på söndag, vi tog lyxfrukost, steg upp tidigt och följde Vasaloppet från soffan- supermysigt. Jag gjorde goda LCHF-pannkakor- nyttiga och goda! Perfekt helg-frukost.
 
Jag har hunnit färga håret och fixa naglar- båda behövdes, men jag tycker sånt tar mycket tid, och skjuter gärna på sådant. Relax vet jag att många tycker att det är, för mig är det faktiskt lite stressande- tid som försvinner och jag bara sitter :(
Tokigt tänkt kanske- men det är så det känns.
Patrik och Henrik gjorde en turné i lördags och besökte olika bilfirmor i Stockholms-trakten. Och det blev affär till slut. Henrik har nu ny bil, och vi har tillbaks vår på heltid ;)
 
Vi har lagat mycket god mat i helgen! 3-rätters på lördagkväll, och storkok till veckans matlådor nu idag. Jag vill äta bra mat i veckorna, men hinner inte fixa varje dag. Så bra och praktiskt att ha mycket färdig och bra mat hemma. Vi har varit förbi båten, och vår båtplats på Öster Mälarstrand- vårlängtan nu- och det börjar närma sig!
 
Ny intensiv vecka på ingång. Ingen söndagsångest här- gillar verkligen att vara på jobbet.
 

Kommentera här: