Fredag

Fredag som slutade på bästa sätt. Tillsammans med vänner blev det AW och en jättemysig kväll på Tabazco och Folkets. Så länge sedan vi träffades och det har jag verkligen saknat. Jag och Annie har ju varit kollegor och delat varenda dag i många år- blir alldeles för sällan nu.


Annars har veckan bestått av jobb och träning mest. Har kommit igång ordentligt med mina HIT- pass igen. Jobbigt, svettigt men vansinnigt roligt att utmana sig på det sättet. Vi hade avslutning i nuvarande arbetsgrupper i veckan - det är nya srbetsindelningar från nästa vecka. Delar här med mig av mina personliga ord och rosen som jag fick av min tidigare chef och som nu står på skrivbordet på jobbet.

Tisdag

Näringslära, träning, projektarbete, mindfulnes och drama- fullspäckade dagar med ett härligt gäng klasskamrater. Känns dom att tiden på Lillsved gått jättefort samtidigt som det känns som stt vi varit där jättelänge. Så dubbelt. Bara 2 månader kvar på utbildningen nu, det har varit väldigt utvecklande, intressant och roligt. 

Jag åkte från Lillsved direkt till jobbet och gjorde 4 timmar på kontoret innan jag åkte hem. Väldigt skönt stt vara i fas i morgon!


Jag har precis fått ett vinst-besked! Har vunnit 3 veckors träning på Factor outdoor. Superroligt!!! Roligt att testa på och göra något nytt! 

Protein, fett och kolhydrater

Ännu en dag på Lillsved och mestadels näringslära idag med. Det har varit riktigt bra, men inte helt enkelt. Näringslära är komplext och mycket mer avancerat än man tror. Väldigt mycket att ta in. 

Hur många sockerbitar innehåller våra produkter? Vi har läst innehållsförteckningar och gjort räkneexempel. En del resultat är förvånande.


Vår i luften! Vi har varit mest inomhus men pausat ute en hel del.


Och här är gänget efter kvällens Cirkel-fys. Ikväll var det jag som ordnade träningen och höll i taktpinnen. Väldigt roligt- bjöd på en tuff avslutning efter en stillasittande dag ;). Välbehövligt!