Hej igen!

Hej!


Så länge sedan! Har inte alls hunnit med att blogga på jättelänge. Många järn i elden som vanligt, jag är ju lite sån.

Skolan är klar- känns jättebra att vara i mål där och ta plugg-paus ett tag. Har haft lite olika tankar om vad jag ska göra med min utbildning och vad nästa steg blir. Jag brinner för träning och hälsa och vill verka där- i någon form, på något sätt. Inte nödvändigtvis på heltid, men som ett sidospår. Jag har ju också hamnat på en arbetsplats som jag trivs fantastiskt bra på inom en helt annan inriktning, och jag vill verkligen vara kvar här. Har aldrig sett mig som en ekonom- men nu är jag det - och älskar det!
Jag har lite planer för hösten, ang tränings-spåret. Allt är inte klart än, så jag får vara lite hemlig- men just nu hoppas jag på en ny vinkling, något jag inte tänkt på tidigare.

Jag har sedan några veckor börjat använda en klocka som mäter mina steg, min puls, mina aktiviteter och sömn. Nördigt men otroligt roligt och peppande. Genom att uppge sina mål, blir man sporrad att komma dit, och tar den där extra rundan om aktiviteten varit för dålig under dagen. Det passar mig jättebra!

Mycket båt-tid har det blivit, vi försöker att hänga där så mycket vi kan. Vi håller på stt introducera katten Bosse också i Båtlivet och det går faktiskt bra. Mycket bättre om han kan vara med oss! Igår åt vi en 3-rätters ombord och bara relaxade, behövdes med tanke på att vi jobbat mycket i helgen.


Nu ska jag träna in lite tränings-koreografi inför veckans aktiviteter.
Sista minuten som alltid- men jag jobbar så!


Kommentera här: