Läges-rapport

Jag har jobbat 10-11-timmars pass hela veckan. Dagarna går supersnabbt och det känns verkligen inte så länge. En helt ny värld för mig, men så häftigt att få utvecklas och lära nytt. Det är jättemycket att lära sig och jag är riktigt trött i huvudet på kvällarna. Det tar så mycket energi med allt nytt.

Sen har jag skoluppgifter som jag jobbar med på kvällarna- så jag är inte sysslolös precis. Men allt är självvalt och roligt. 

Ikväll tog vi en timme på gymmet innan vi åkte hem. Skönt att få jobba med kroppen- det är ju mest huvudet som blir trött i allt det andra. Jag har prioriterat jobbet framför träning ett tag nu, men fått till ca 3!pass i veckan ändå. Från nästa vecka blir det mer igen- då kör jag igång mitt projektarbete!
Jag jobbar med en grupp som vill göra en livsstilsförändring. Alla i gruppen har själva valt sin förändring, så det är väldigt olika. Jag och Patrik hakar också på och gör en stor ändring i vårt liv. För oss är det "all in". Tillbaka till våra träningsscheman och nu också kostschema. Ser fram mot att få starta nu! 

Kommentera här: