Måndag

Måndag med träning på gymmet och lyxig middag (rester från helgen) när vi kom hem. Ny vecka - men jag känner mig fortfarande så ny på jobbet att jag ser fram emot jobbdagarna. Älskar mitt jobb! Underbart att få känna så.


Helg

Oj vad tiden har gått och jag har inte alls hunnit med att skriva här. Får bli lite omstart nu. 

Jag har under 3 veckor lagt en del tid på mitt skol-projekt, en livsstilsförändring. 14 personer är med och försöker skapa nya vanor. Jätteroligt att vara med och se hur alla kämpar med sina val.
Själv har jag tagit bort socker och kolhydrater och lever just nu lite LCHF-liv. Har länge velat prova men aldrig tagit steget fullt ut. Men jag gör det nu, och det går bra. När man bestämt sig på riktigt så finns det inget i världen som kan få mig att fuska. Ska köra såhär ett tag nu och utvärdera senare i vår.
I projektet hade vi första avstämning idag. 21 dagar har gått- lika länge som det sägs ta att skapa en ny vana och göra den sutomstisk.

Min helg har sett ut såhär :

FREDAG;
Badminton med Henke efter jobbet.


LÖRDAG:

Utflykt till Stockholm. Vi var och tittade på Tutankhamun- graven och skatterna. Väldigt roligt faktiskt. Vi åt middag på Paolo Robertos restaurang efteråt.

SÖNDAG:

Familjefys-passet kördes på prov. Vi testkör i 4 veckor nu och hoppas att passet finns på schemat i höst. Jag, Linda och Maria har tillsammans snickrat ihop ett väldigt trevligt pass.

Helgen

Helgen har varit full av jobb. Bokslutstider och mycket att göra. Har också hunnit få in en del träning. Skivstång, Fys-pass och skidåkning. 

Mycket blandad träning som var och en har tagit på olika sätt. 
Jobbar med mitt projekt-arbete på kvällarna. Projektet startar i morgon och jag läser en hel del böcker i ämnet och försöker att få till ett bra upplägg. Det känns väldigt spännande att få dra igång nu!