Fredag

Jag har bokat in en massa saker som ligger LÅÅÅNGT fram i tiden, en massa skojiga saker som inte är just nu. Men helt plötsligt är alla dessa saker som var så långt fram NU, och jag har inte helt koll på allt för det var ju så långt senare. Just nu ser det väldigt hektiskt och mycket ut i schemat de närmaste 2 veckorna- lite väl mycket faktiskt!
I går jobbade jag rätt länge, och vid 18.30 ringer min telefon- jag är saknad på en middag med fotografer på en restaurang här i stan. Hade helt tappat att det var nu- jag styrde om och mötte upp och hade en supertrevlig kväll med gamla kollegor. Många av dem har jag följt i väldigt många år. Så roligt att träffa dem och höra lite om hur de har det. Man tappar ju bransch-kollen när man inte är i den längre. Och även om det var väldigt roligt att träffa dessa människor, är det också skönt att känna att jag inte saknar den världen. Jag mår bra i mitt nya och vill inte backa bandet.
 
Träffade också Annie i veckan! Vi som har delat så mycket dagligen- henne saknar jag jättemycket. Vi har så mycket att prata om när vi ses, så mycket att ta igen. Just nu håller vi också på att få till en kväll med alla tjejer, och det är inte helt enkelt. Men det är på gång nu!
 
Träning med juniorer, och egna pass i veckan och middag på Grekiska resturangen med mannen ikväll. En bra och givande vecka- med bra innehåll.

Men allt har inte bara varit bra i veckan. Fick jättetråkiga nyheter idag som gör mig bestört och ledsen. En av tjejerna jag lärt känna genom min sjukdomsresa fick ett jobbigt besked i veckan. Tuffa besked för hela familjen att hantera- så himla tråkigt och jobbigt. Och det är just detta man är så himla rädd för om man någon gång haft cancer- att det ska komma tillbaka i en annan form och spridning. Jag har tänkt jättemycket på henne idag. Känns himla orättvist att hon skulle drabbas igen.
 
Nu ska jag släcka ner och försöka flytta med mig mannen och katten till sängen, de är sådär härligt fredagströtta och har redan somnat i soffan.
 

Kommentera här: