Tisdag med guldkant

En vän till mig har precis öppnat ett gym helt utöver det vanliga. Ett exklusivt och lyxigt ställe, genomtänkt med ett helhetstänk och fantastisk utrustning och teknik. Jag hade idag förmånen att få en visning i lokalerna och få information om hur allt fungerar och är uppbyggt. 

Boost är en kedja som kommer att ta Sverige med storm- öppnar på många ställen runtom i landet under året. Riktigt roligt att se- är grymt imponerad.


Efter jobbet lyxade jag och Patrik med middag på Vinoteket Lothar. Mysigt avbrott en tisdag- lyxig guldkant och mysigt att få tid att bara sitta ner och prata.

I morgon är det ny månad och det betyder att vi kan börja om och fakturera. Jag tänker vara tidigt på jobbet och få ut det medta av min fakturering i morgon. Dax att komma i säng😀

Sista dagarna

Lördag - middag med familj hemma hos oss och sedan fika hos Henke. Hans kök är nästan helt klart nu, bara kakling kvar. Så mycket fixat i hans lägenhet och det är roligt att se vilken skillnad det har blivit. 


Söndag- en helt oplanerad dag, det är inte vanligt för oss. Det har varit väldigt uppbokat och styrt länge nu. Underbart att kunna göra något bara för att man har lust. Vi tog en promenad-dag på isen och åt picknick-lunch på Östra holmen. Mysigt med en ute-dag.


Måndag- vi kom inte med på det pass vi hade tänkt oss, men skapade ett eget HIT-pass på gymmet. Det blev bra, och vi var riktigt energilösa när vi cyklade hem efter passet. Färdig middag hemma i kylen som tur var!


AW och Parga

En fantastisk fredag som hade alla bra ingredienser!


1. HIT- pass - bästa känslan i kroppen efteråt, redo för helg!

2. AW med härliga tjejer! En snabb vända för mig, men mysigt slut på veckan. Tjejerna jag delar träning med- ett helt underbart gäng!

3. Bokat årets Parga-resa! Köpte till 3-månaders öppet köp, eftersom jag är osäker på när jag kan vara ledig. Känns underbart att få vår årliga Parga-dos! Blir lite mer verkligt när man klickat och bokat!