Jagar minuter

Dagarna går så fort och räcker tyvärr inte till allt. 

Jobbar 10-timmars pass just nu, tränar, håller pass, försöker sammanställa projektarbetet som ska redovisas om en månad, håller på att göra om musiken till mitt pass i Mixtmeister ( tidskrävande ), håller på att avsluta mitt företag och har möten och pappersfix att bli klar med, och möten att få till, är inbokad på 5 utbildningstillfällen via Friskis, har också fått 5 tider på lasarettet för olika röntgen och undersökningar denna månad ( årskontroll), har också några tidskrävande skoluppgifter kvar- bland annat att kostregistrera allt jag äter under 4 dagar och få en närings och kalori uppgift på hur jag ligger till. Mycket intressant, men har inte hunnit. All mat ska vägas dessa dagar, och tiden har inte räckt.
Jag har lite svårt att prioritera min tid just nu, allt är viktigt och allt ska hinnas, men det saknas timmar. 
Vi försöker att komma i säng lite tidigare på kvällarna och då försvinner viktig tid. Men det håller inte heller stt vara uppe till 23.30 när klockan ringer 5.30. Inte i längden.

Just nu håller vi på att slipa och fixa på båten. Fast det är mest Patrik som slipar och jag servar med mat och och dryck. Jag har också varit iväg och kört ett pass med Factor Outdoor. Väldigt roligt! Kort och intensivt och ett kul upplägg som passar mig jättebra.

Kommentera här: