Torsdag

Kväll på Friskis idag med. Men idag på utbildning. Vi bygger musiken till våra pass i ett program som heter MixtMeister. Jag har inte fått instruktioner i programvaran, utan bara gått in och provat mig fram och lyckats få ihop det ändå. Men det finns massor med sätt att förenkla och få till bra effekter som underlättar passmakeriet. 

Fick med mig bra uppdateringar kunskapsmässigt och det ska bli roligt stt prova med egna bygget.

Hann med lite jobb på projektarbetet också och det känns jättebra. Det börjar ta form! Och det känns också lite stress över att tiden börjar närma sig, svårt att uppskatta hur mycket tid som behövs- allt tar ju gärna lite mer tid än man tänker sig.

Nästan 11-timmars arbetsdag idag! Tiden går så fort och man vill hinna så mycket. Nu är det godnatt, vi har blivit duktigare på att gå och lägga oss i tid, och det behövs för att orka!

Onsdag

Mitt nya Junior-pass testades ikväll på riktigt, och det känns bra- roligt med ny musik! Dock är jag inte helt klar på hur mycket musik som är kvar och om jag är för snabb/ långsam i förhållande till vad jag ska hinna i de olika styckerna.


Dreamteam of tonight! Ulla värdade på mitt pass ikväll!


Jag har också ägnat lediga tiden idag åt planering inför lördagens träningsdag, och jobb vid datorn. Håller på att sy ihop projektet. Redovisning om en månad och även om själva utförandet är klart, är det mycket att sammanställa. Ca 30 sidors kompendium just nu, och några till ska det bli. Tänker försöka bli klar under helgen så att jag kan rikta in mig på PowerPoint och presentation sedan.

Nu är det godnatt! Tidig morgon i morgon med!

Aktivitet och rörelse

Jobb-veckan är igång! Vi avslutade jobbdagen vid båten. Patrik slipade och jag tränade på mitt nya pass. Behöver känna in musiken och veta hur mycket jag ska hinna i de olika delarna. Det känns jättebra och i morgon testar jag det nya live med juniorerna. 

En solig kväll, skönt att hinna vara ute en stund. Aktivitet och rörelse för oss båda på helt olika sätt.