Helg!

Vi avslutade vår fredag med AW på Plaza tillsammans med kollegor från ICA, väldigt trevligt! Middag på Tacobar också innan hemgång.
Patrik reser till Berlin med kompisar i natt och har gått och lagt sig redan. Själv sitter jag i soffan och dricker te och letar information och inspiration till mitt kommande projekt. Tiden bara försvinner när man grottar in sig- galet! Vill att det ska bli bra och samlar mycket information innan jag påbörjar arbetet.

Jag körde ett HIT-pass på lunchen idag och har varit hög på endorfiner hela eftermiddagen. Precis den där kicken och känslan jag älskar, men inte alltid når upp till.
Godnatt- dax att sova'

Mitt i veckan

En runda i spåret ikväll- jätteskönt med skogsluft och att få lite puls i friska höst-luften.

Lite båtfix hann vi också med- segel nr 2 är nu nertaget och hänger på tork i vårt vardagsrum.

Skoluppgifter på all ledig tid på rasterna på jobbet och på kvällarna hemma. Vill hänga med och inte hamna efter i uppgifterna som ska göras. Det är iallafall väldigt roligt och intressant och då är det ju lättare.

Dax nu att förbereda för morgondagen. Dagarna går galet fort- det gör ju gärna det när det är roligt. Trivs så himla bra på mitt jobb!

Tisdag

Middag på IKEA med mamma och pappa ikväll. Länge sedan vi träffades så det var jättemysigt att vi fick ihop det!
Håller på att planera för mitt kommande projekt-arbete och försöker involvera familjen i det😃.
Hjärnan har verkligen gått på högvarv och jag har haft 1000 ideér. Har dock sansat mig och bestämt mig för att hålla det enkelt. Lätt att springa iväg och överarbeta. Har inte riktigt utrymme för det.
Det ska kännas roligt och inte bara bli ett krav. Ska försöka hålla det så!