Godmorgon!

Lördag morgon och välbehövlig obokad ledighet. Dock vaknar vi supertidigt som vanligt. Men att vakna vid 7.00 en lördag när man kan mysa i soffan och titta på TV och bara slöa är supermysigt.

Vi har en spännande tid nu- så mycket nytt som händer och det är fantastiskt roligt. För ett år sedan hade vi en liknande omställning när vi gick in i nya yrkesroller. Med facit i hand blev det bra satsningar som ledde till nya möjligheter. Och vi har haft ett jättebra år.
Jobb är ju så stor del av livet och vardagen, och jag älskar att jobba. Kan också säga att jag inte alls saknar livet som fotograf och företagare. Jag hade ju gjort det så länge, det var nog dax att byta bana. Det blir så mycket personlig utveckling när man får utmana sig med nya uppgifter. Just den här nyfikenheten och Feelgood-känslan i kroppen av allt det nya hade jag aldrig fått uppleva om jag varit kvar i mitt gamla liv.

Höjdpunkt från veckan var att träffa Annie på en promenad-dejt på Björnön. Så himla länge sedan vi sågs, och så mycket som hänt sedan sist. Jag och Annie har ju träffats dagligen, har längtat efter henne.

Kommentera här: