Sista dagen

Sista dagen på mitt Receptionist-jobb idag. Lite konstigt ändå. Jag har verkligen trivts här och lite konstigt är det alltid att göra något för sista gången. Jag ska ju dock inte flytta på mig särskilt långt och kommer att kunna hänga med arbetskompisarna i framtiden också.

Idag efter jobbet blev det träning och inspiration med instruktör. Mycket bra och nya övningar som passar mig och stärker där jag vill bli stärkt. Väldigt roligt också! Anette är en jätteduktig coach.

Dax att förbereda mig för morgondagen- nya jobbet på riktigt. Känns så spännande!

Helgen

Sådan skön känsla i kroppen just nu. Trött och slut efter kvällens träning - CGX, inte något jag brukar köra, men det var jätteroligt.

Helgen har varit så bra! Vi har hunnit saker hemma som behövdes. Rensat och fixat - det känns jättebra! Vi lägger det åt sidan i veckan och fortsätter näst helg, man får lust att fortsätta med hemmafixet.

Eftermiddagen idag var vi på Björnön och tog en runda i spåret. Skönt att vara ute och njuta av den härliga höstdagen.

Helgen har också bjudit på mycket god mat. Vi lagar ofta mycket mat när vi gör mat på helgerna. Veckorna är så fullbokade med jobb och träningar och det underlättar så mycket om det finns färdig mat.

Enchiladas, en viltgryta och kyckling-pasta blev över till 11 matlådor för veckan.

Nu välkomnar vi en ny vecka och snart ny månad och nya jobbet som startar på riktigt på tisdag. Nya bilen ska hämtas på tisdag också! Lite andra roliga happenings också. Det känns som att vi har en bra vecka framför oss!

Godmorgon!

Lördag morgon och välbehövlig obokad ledighet. Dock vaknar vi supertidigt som vanligt. Men att vakna vid 7.00 en lördag när man kan mysa i soffan och titta på TV och bara slöa är supermysigt.

Vi har en spännande tid nu- så mycket nytt som händer och det är fantastiskt roligt. För ett år sedan hade vi en liknande omställning när vi gick in i nya yrkesroller. Med facit i hand blev det bra satsningar som ledde till nya möjligheter. Och vi har haft ett jättebra år.
Jobb är ju så stor del av livet och vardagen, och jag älskar att jobba. Kan också säga att jag inte alls saknar livet som fotograf och företagare. Jag hade ju gjort det så länge, det var nog dax att byta bana. Det blir så mycket personlig utveckling när man får utmana sig med nya uppgifter. Just den här nyfikenheten och Feelgood-känslan i kroppen av allt det nya hade jag aldrig fått uppleva om jag varit kvar i mitt gamla liv.

Höjdpunkt från veckan var att träffa Annie på en promenad-dejt på Björnön. Så himla länge sedan vi sågs, och så mycket som hänt sedan sist. Jag och Annie har ju träffats dagligen, har längtat efter henne.