Strandliv

Godmorgon Parga! Såhär ser vår terass ut. Frukost ute innan vi promenerade ner till stranden.
Vi har tillbringat dagen i solstol. Böcker att läsa, lugnt och skönt och bara avkoppling. Blundat lite emellanåt också. Fast vi tog också varsin löprunda- skönt det med!Jag har en vän som också befinner sig i Parga just nu, vi har sprungit på varandra flera gånger redan- Parga är inte så stort. Idag träffades vi på Tango Club- ett litet café/bar på stranden. Så roligt!

Just nu håller vi på att lösa dagens största problem- vad och var ska vi äta?! Ganska angenäma problem.

Resdag

Trötta efter denna resdag. Vi har nog haft lite "resfeber" och inte sovit jättebra. Klockan skulle egentligen ringa 4.45, men vi vaknade en halvtimme innan. 
Så härligt att vara på plats. Nu ska vi njuta av veckan och bara ha det bra. Men först en hel natts sömn och hoppas på att vi kan sova länge i morgon.
Tidig start i morse
ett första dopp vid framkomsten.
middag på ett favorit-ställe. Vi har haft en jättetrevlig kväll med glada Göteborgare vid bordet bredvid. Nu är vi trötta och ska återhämta oss till i morgon! Godnatt!

Morsdag och Arlanda

Mordagslunch hos ungdomarna idag- Italiensk superlyxig bjudning. Så mysigt att komma hem till dem och bli bjudna såhär- känns otroligt gott i hjärtat.

En liknande bild som förra året då vi firade morsdag!

Nu sitter vi på Arlanda! Vi har snabbpackat sista timmarna innan vi åkte och det känns underbart att andas ut och bara njuta av lugnet. Veckan har varit galet intensiv och hektisk- nu ska vi bara njuta! Planet går 6.50 i morgon!
En tradition för oss när vi reser- middag på New Orleans' !