Torsdag

I morse skjutsade jag Patrik till jobbet vi 7.30, och gick direkt ut på PW vid Östra hamnen. 1 timmes promenad innan frukost, med taktfast musik och stor vilja att hitta ettan i varje melodi. Något vi lärt oss på kursen i helgen, men det är inte helt lätt. Jag har blivit lite fast i att räkna takt och räkna sönder musik överallt just nu.

Gröt-frukost efter promenaden. Har glömt bort gröt och inte ätit det på länge , men tagit upp det igen. Jättebra start på dagen!
Min frukost

Lunch-pass på Friskis. Idag var det extra roligt, hela gänget med de jag tränar med var där. Extra peppande och väldigt trevligt! 
Jag och Jeanette åt lunch på Sportköket efteråt. Bästa och fräschaste maten. Speciellt salladsbordet är helt fantastiskt. Så här såg min lunch ut idag:


Kvällen tillbringades på Friskis. Jag jobbade i receptionen. Känns alltid lika roligt att vara där. 

Onsdag

En runda på Björnön på förmiddagen. Jag och mamma promenerade 5:an i härligt vårväder. Vi missade solen lite, men mysigt ändå.Jag jobbade hela eftermiddagen på ICA och fortsatte efteråt till Friskis. Patrik körde skivstång och jag var med på ett Yoga-pass. Yoga var perfekt för mig idag- har fortfarande lite träningsvärk i vaderna efter helgen.


Ledig måndag

Jätteskönt att vara ledig idag. Jag har tvättat, handlat och fixat lite. Men mest har jag varit på Friskis. Ett cirkel-fys-pass, lunch med Sara och Jeanette på Sportköket ( bästa maten), och sedan en stund i gymmet också. Mest för att rehab-träna min axel lite. Behöver köra några övningar för att komma åt rätt muskel. 

Lugnt i gymmet på dagtid- så lyxigt att kunna träna dessa tider.