Bästa stället att vakna på

Sover så himla bra i båten. Men idag blev det väckarklocka och rusch iväg till jobbet. En kopp Te i handen och snabbt iväg.

Känns ändå så himla bra att få dessa stunder.

Semester och jobb

Första dagen på jobbet, helt ok efter våra härliga semesterveckor. Och det är sommar kvar, vi kommer att ta vara på kvällar och helger och känna semester-känsla fast vi jobbar! Ikväll campar vi i båten. Patrik fixade med mysig middag (Potatis-soppa och vitlöksbröd), och vi hamnade spontant på nya restaurangen en stund. Stunden blev faktiskt ganska lång när trubaduren kom igång- vi älskar sånt. Nu ska vi äta jordgubbar och mysa i båten en stund och njuta av sommarkvällen. Så mysigt!

Åke 75

Hemma igen efter ett dygn på Östersjön. Vi var iväg och firade Åke som precis fyllt 75 år. Så roligt att vi kunde komma iväg allihop. Väldigt trevligt!
Nu är Bosse också hemma igen efter att ha bott hos ungdomarna och lekt med Kaktus i flera veckor. Om ca 2 veckor blir det dags för Kaktus att bo hos oss ett tag istället. 
Vår sista semesterdag idag, eller iallafall min. Vi ska ta vara på kvällar och helger i sommar och fortsätta njuta av sommaren. Mycket båt-tid ska det bli. 
Det känns ändå bra att sätta igång på hel-tid nu. Ser fram emot det.