Söndag

Extra mycket vind och vågor på vår båtresa hem idag. Vi fick några riktiga duschar😀
Fast vi bara tagit det väldigt lugnt i helgen är vi rätt trötta efteråt.
Det blev en tur i spåret och Tabata efteråt och sen hem och ha filmkväll hemma.

Jag sitter och ritar streckgubbar och skriver program samtidigt. Nu börjar det likna något - ska nöta in allt bara!

Helg på Kedjeön

Den här helgen, precis som förra tillbringade vi på Kedjeön. Det blir miljöombyte, brejk och som semester komprimerat till 2 dagar. Men återhämtningen och känslan av semester är det som gör att vi inte tycker att vi jobbar hela sommaren. Viktig tid. Sover som alltid fantastiskt bra i båten. Ingen annanstans sover jag till 10.00 - en ca 10-timmars natt. Men det behövs säkert.
Här på Kedjeön finns inga måsten, man bara är. Så underbart!
Har lyssnat lite på mitt pass, gjort anteckningar och ska justera lite i musiken ikväll. Viktigt att alla pauser känns rätt i tid. I veckan blir det flera kvällar i sal för att sätta rörelserna. Är ju Augusti i morgon, och lite läskigt känns det att licensiering närmar sig.

Bastu och relax på bryggan igår. Vi passade på att hänga i bastun när ett åskväder drog över. Fantastiskt att se naturens krafter och ha sådan översyn av allt som händer.

Fredag!

4 veckors sommarjobb är nu klart- helt galet fort har det gått. Jag ska ju fortsätta här i höst, men nu kommer ju också ordinarie personal tillbaks. Jag gillar verkligen mitt jobb och ser fram emot hösten.

Vi firade fredag i Barkarö med Hannah och Magnus. Vi köpte in Tai-mat och bara umgicks en stund. Bra start på helgen!