Sista dagen

Idag har både jag och Patrik lämnat ifrån oss nycklar till våra gamla jobb. I morgon börjar ett nytt liv. 
Vi har under hösten haft det ganska hektiskt och galet, när vi båda sprungit på intervjuer och väntat på besked. Lite lustigt att vi båda lämnar det gamla exakt samtidigt. Nu ska allt det nya få sätta sig och ta tid. Jag kommer att hålla på med så mycket olika saker, och litegrann lämna öppet för lite olika vägar att gå vidare på. Vi får se, just nu känns det bra att få ha det såhär. Livet får med tiden visa vägen. Jag har alltid gått på magkänslan när jag tar beslut, och det brukar funka bra.
Patrik lämnade ifrån sig bil, nycklar, telefon och dator idag och sa hejdå för sista gången till Prolog. Han har varit där i 7 år. I morgon väntar något nytt.Alla nycklar till studion är nu inlämnade. Overkligt att jag inte ska hit mer. Jag har drivit mitt företag i 19 år och varit i dessa lokaler i 15 eller 16 år. 
Jag kommer ändå att fortsätta som fotograf, fast i en mycket mindre omfattning. Det känns bra att hålla kvar litegrann- jag har ju absolut inte tröttnat.

Date med våra ungdomar på IKEA ikväll.
Nu är halva deras kök beställt- förhoppningsvis kommer det till nästa helg. Det kommer att bli ett rejält lyft till deras lägenhet- så fint!


Finalen

Så kom den stora städar-dagen! Vi har ju flyttat saker och förberett hur länge som helst. Men igår blev det stora finalen på all städning. Nu är lokalerna tomma och välstädade.
Inte alls roligt att städa, men lite roligt att hänga med Annie och Pälle. Jag är ju så van att träffa Annie varje dag, jättekonstigt att inte ha det så längre. Vi har ju varit lite som sambos, och det här är lite slutet på den tiden. Men vi kommer att träffas mycket ändå- för att vi vill.
Vi avslutade dagen på K9- god mat och mysig kväll. Vi skålade för alla bra år vi haft, och för allt det nya som är på väg in. Livet är spännande!

Scones

Första HIT-passet ( högintensiv träning) på evigheter!  Galet jobbigt, men så himla roligt. Vanligen kör jag flera sådana här pass i veckan, men just nu behöver jag nog vila någon dag innan jag kan köra igen ;)

Idag gjorde Patrik sin sista dag på Prolog. Han har varit lite hemlig med sitt nya jobb, men nu är det officiellt- på måndag börjar han som grupp-chef på Ica butiksadministration ( Ica mimer).  På söndag lämnar vi båda ifrån oss nycklar till våra gamla jobb och gamla liv. Lustigt att allt blev samtidigt.
Det är spännande med allt det nya!

Ikväll bakade vi scones- himla gott!