Är det kul blir det mycket roligare

Började dagen på Friskis och slutade där också. Egen träning med styrke/tabata i morse. Lugnt och skönt att träna tidigt, ingen trängsel alls.
Avslutade dagen med att värda på ett Junior Station-pass, väldigt bra att få vara med och inspireras i den form jag ska utbilda mig till. Några timmar i receptionen direkt efteråt, måndagar är ju min kväll i Repan.
Mycket Friskis blir det, i olika former och på olika sätt. Är det kul, blir det mycket roligare!
 
Resten av dagen ( mellan mina Friskis-aktiviteter) har jag jobbat på HusmanHagberg. Jag håller på att arkiverar gamla försäljningar och ordnar med papper och deras datasystem. Jag ska fortsätta med det i morgon också.
 
Jag har egentligen lite data-jobb att ta tag i nu, men det får nog vänta tills i morgon, är lite för trött för det nu.
Nya träningskläder från Friskis fick jag hämta idag. Måste ju vara rätt klädd på träningsgolvet nu när jag ska värda.
 

Baksätet på min bil
Skrattar lite för mig själv. Åker just nu omkring med en skivstång i baksätet. Köpte den på Friskis i helgen. De rensar ut i sina förråd, och jag passade på att fynda. Har dock inte orkat bära in den än, så den lär åka med mig några dagar till. Kan ju vara bra att ha med sig om man plötsligt blir sugen på att lyfta😜

Sköna söndag

Här har jag varit idag! Fast förmiddagen jobbade jag i receptionen på Friskis Rocklunda, och på eftermiddagen på Björnövägen. Det blev helt enkelt en Friskis-söndag. Har inte hunnit njuta alls av denna soliga söndag, men har haft en trevlig dag ändå bland glada motionärer på Friskis.Söndagsmiddag hemma hos oss ikväll tillsammans med vänner. Väldigt trevligt att avsluta helgen såhär, söndagar är också ett alldeles perfekt tillfälle att träffa vänner på. Nu är helgen över och vi siktar på en ny jobb-vecka. Än så länge är våra jobb så nya, att det bara känns positivt och spännande med måndag igen. För mig blir det HusmanHagberg under dagen i morgon och Friskis på kvällen. En lång arbetsdag, men ombytlig! Love it!