Helg

Patrik och Henrik har fixat i Henriks kök hela helgen, jag har fixat med mat och kringgrejjer. Jätteroligt att se hur köket växer fram, och det blir väldigt fint. 


Nu är det tidig söndagmorgon och jag sitter i soffan och tittar på Nyhetsmorgon med tända ljus. Jag är ingen morgonsovare precis😀.         


Eftersom jag ska iväg på utbildning till Lillsved i veckan, blir det jobbdag idag. Men det känns lite roligt också- känns fortfarande så nytt och roligt att vara på jobbet. En stor fördel och förmån att få känna så. 

Inköp av ny bok igår. En bok som ingick bland de böcker vi fick välja på att läsa i senaste skolprojektet. Jag läste en annan, men blev också sugen på den här. Började läsa igår och den är riktigt intressant. En faktabok- men väldigt enkelt skriven.  Och det är ämnen som intresserar mig mycket.

Galet nära jul nu, jag har inte alls hängt med. Fokus har legat på nya jobbet, skolarbeten och Henriks kök. Men det ska bli jättemysigt med jul också. Men i år tar vi bort alla måsten och gör bara det vi hinner och vill- det måste inte vara allt, och det är skönt att känna så.

Kommentera här: