SUMMERING AV ÅRET SOM GICK

2016- Ser tillbaks på året som ett föränderligt år. Började ju året med att stänga ner mitt företag och arbetsplats sedan 19 år. Lite som att släppa taget och hoppa ut i det okända. Läskigt och jätte konstigt att inte veta. Men vad nyttigt och roligt det här året har varit- vilken kick och vilka nya erfarenheter det givit.

-Jag har provat nya yrken.

-Jag har utbildat mig till instruktör på Friskis, och leder nu pass där.

-Jag har påbörjat en distansutbildning inom livsstil och hälsa,   entreprenör och ledarskap

-Jag har påbörjat en ny arbetsbana som redovisningsassistent på ICA butiksekonomi.

Det känns så häftigt att få chansen att lära sig nytt- jag älskar mitt nya jobb! Och jag ångrar inte alls att jag vågade släppa taget och hoppa för ganska precis ett år sedan! Förutom allt nytt yrkesmässigt har livet mycket handlat om träning och båtliv. Önskar att få landa i allt nytt, lära mig mer och bli bra på min plats. Ser också fram emot att få starta upp det nya året med en livsstilsförändring genom ett spännande projekt jag ska driva i vår.  Ser fram emot ett nytt år!

 

Nalle Puhs foto.

 

Projekt

Skriv inläggstext 

Skivstång-intervall för oss ikväll, väldigt roligt och jobbigt. Så glad för att vi kom iväg. Känns redan i kroppen att det gjorde nytta😜


Drygt en vecka kvar till mitt projektarbete startar. Jag ska coacha ett gäng genom sina självvalda livsförändringar. Själv ska jag göra en stor livsförändring kostmässigt. Socker och det mesta av kolhydraterna ska bort. Den 9:e januari startar mitt projekt. Så spännande!

Jobbvecka

Inne i min jobb-bubbla igen- och det känns bara så roligt. Känns roligt att åka till jobbet på morgonen och dagarna flyger iväg. Vill nästan inte sluta mitt jobb-pass när dagen är slut. 

Snart går vi in i en ny avstämningsperiod och jag ser fram emot att klara mer uppgifter själv den här månaden. Så mycket att lära sig, men jag känner att det går framåt!

Bjuder på en löp-bild från i måndags. I morgon efter jobbet blir det skivstång-pass.😃