Skog och motion

En kort runda i spåret efter jobbet. Varken långt eller snabbt, men skönt att ändå andas skog och få svettas lite. Jag är ingen snabblöpare, men jag är oerhört tacksam och glad över att kunna springa. Tänker på det varje gång jag är ute, för det är inte självklart. För 3 år sedan såg livet väldigt annorlunda ut. Konditionen var verkligen i bottenskick och kroppen hade värk och var sliten efter alla behandlingar.
Vi tränade och tog oss runt i spåret då också, men jag orkade inte springa så långt, bara några hundra meter åt gången.

Bara för att jag kan!
 
Här springer jag i mål, för ganska precis 3 år sedan. 1 mil, Lingöloppets tjej-lopp- något som hade varit en av mina målbilder under behandlingarna. Så viktigt med målbilder!
Kroppen var svullen och hade värk och jag gick väldigt mycket av den där milen- men var ändå så lycklig över att ta mig runt, och verkställa mina mål.
 
 

Tisdag

Patrik har åkt på en förkylning/ influensa och har varit hemma i veckan. Jag tror och hoppas att jag ska klara mig, känner mig stark och frisk.
Jag slutade tidigt på jobbet idag och ville inte vänta på att kvällens pass skulle börja på Friskis, men ville ändå träna. Jag lånade salen, tog fram lite redskap och körde ett 20 minuter högintensivt pass. Bara loopade mina övningar under hela passet både styrka och puls.

Filmkväll hemma med min sjuka man resten av kvällen.

Ny vecka!

Måndag och ny vecka!
Jag har ju börjat en distansutbildning och sitter uppkopplad på lektion på måndag-kvällar tillsammans med klasskompisar runt om i landet. Vi har uppgifter och föreläsningar att ta del utav och utveckla mellan lektionerna. Spännande att se var vi hamnar i det här, mycket synvinklar i intressanta ämnen.
 
Friskis Björnövägen efter lektionen. Ikväll tränade jag på gymmet med Sara- eller PT-Sara som vi kallar henne ;)
Nya övningar och ny inspiration, roligt att träna med någon som är duktig på att rätta till och peta på detaljerna.
Ett rejält ben-pass blev det idag!