Valborgsmässoafton

Precis kommit hem från ett trevligt Valborgsfirande i Barkarö med vänner. Vi har grillat, ätit gott, varit iväg till brasan och bara haft en bra kväll. Väldigt trevligt!
Vi har tillbringat förmiddagen på Lövuddens båtuppställningsplats. Patrik har slipat och jag har kört iväg lite skräp till åkerbruket och servat med proviant. Vi kommer att fixa lite i morgon med. Sjösättning den 14 maj, och det känns som att vi ligger bra till tidsmässigt. Vi har en plan på vad som ska fixas och när. Det blir lite lagom mycket fix i spridda skurar- på det sättet blir det ingen stress och vi kan njuta och tycka att fix-tiden är rolig. 
Förmiddag vid båten.
Idag träffade vi Tiina och Josefine nere vid båtuppställningen. De sjösätter redan denna vecka.

Fredag!

Precis kommit hem efter en supertrevlig kväll med receptionist-kollegor från Friskis. Vi började med AW på Plaza, sedan bowling på Strike och till sist en vända på Olearius. 


I morgon ska vi slipa och fixa med båten så det blir kudden nästa ganska direkt. Skönt med fredag!

Ledig dag

Ledig dag, men alldeles uppbokad hela dagen. När jag tänker efter har jag faktiskt besökt alla mina jobb idag. Har haft ärenden på Ica mimer, Ica Hacksta, Lindkvist Fotolabb och Friskis. På Friskis blev det CF-träning på Rocklunda och jobb i receptionen på Björnövägen på kvällen.
Hade tänkt att jag skulle hinna plugga lite denna lediga dag, men jag har varit iväg på massor av ärenden hela dagen. Från 7.30 i morse till 20.00 ikväll har jag varit ute på fix och trix. Det får bli en annan dag 😜
Nya löparskor inhandlade! Längtar efter att få testa dem på riktigt!

Nu ska jag förbereda foto-utrustningen för morgondagen. En förskole-fotografering står på agendan för morgondagen.