Förskole-foto

Just nu fotograferar jag på förskolor nästan varje förmiddag. Idag har jag varit i Eskilstuna. Den här gulliga kiosken hade de på sin gård.
ca 1 månad kvar av årets säsong. Jag tycker just den här tiden är den roligaste på hela året. Att vara ute på förskolorna är fantastiskt! Men ikväll är jag supertrött- det tar på krafterna också. 
Det blir kväll och godnatt nu, och bygga på krafter till morgondagen. I morgon börjar jag dagen i en barngrupp i Irsta.

Dagens träning blev ett lunch-pass Cirkel-Fys - försöker att maxa vikter och ta tyngre än jag brukar på allt. Det känns i axlarna just nu ;) 

Hela Sverige skramlar

Insamlings-gala för människor på flykt ikväll. Vi följer såklart. Så mycket bra artister och fantastiskt intiativ! Många vill vara med och göra skillnad och det samlas in mycket pengar. Underbart!
Vi har skänkt slantar i omgångar till flykting-katastrofen, och även ikväll. En sådan fruktansvärd situation som råder. En annan sak vi har tittat på är att genom Röda Korset Västerås bli flyktingguide/språkvän till en nyanländ familj. Det skulle kännas meningsfullt och bra.

Annars blev det HIT för mig ikväll ( Hög Intensiv Träning) ett tufft men superroligt sätt att träna. Det kommer att bli mycket mer HIT för mig framöver, 2-3 gånger/vecka iallafall! Fredag nästa gång.
Det är en sådan kick att känna att man är starkare än man tror.  Även om jag har en bit kvar att orka passet fullt ut. 

Måndag

Måndag och lite av varje på agendan idag. Jag har jobbat i studion, lunch-tränat spinning med vänner, hämtat hem vår katt från kattpensionatet, jobbat några timmar på Friskis och till slut träffat gamla gymnasievänner på Vardag. Riktigt bra avslut på denna dag. Det blir inte ofta vi ses, men alltid lika roligt och nära- fast det går lång tid mellan träffarna. Nu ska det INTE ta 2 år till nästa träff bestämde vi i kväll.


En väldigt bra måndag!