HLR-utbildning

Precis kommit hem efter kvällens HLR- utbildning på Friskis. Det var jättelänge sedan jag gick en sådan här utbildning, känns bra att få uppdatera sig. Det har också ändrat sig en del sedan jag gick på vårdskolan och lärde mig förra gången. Jag hoppas att jag nu skulle agera rätt i en skarp situation, känner mig defenerivt säkrare. Jättenöjd med kvällen, men också trött efter min långa dag!
En kopp te, lite mys i soffan och sedan blir det sängen.
Godnatt!


Tillsammans mot cancer 2015

Ikväll följde vi galan hemma från soffan, med täcken och kuddar och lät oss beröras av alla historier och öden. Mycket pengar samlades in, vilket är bra för forskningen- rekord i år igen.
För 2 år sedan såg vi galan på plats. Jag blev påmind av Facebook om det idag. Jag var i sluttampen på mina behandlingar och det var en riktig känslomässig bergodalbana att vara med live. Bilden på vårt gäng för två år sedan, känns som väldigt länge sedan- ett annat liv nästan.

Vår båt är nu inplastad och klar för vintern- så skönt! Nu kan vi släppa den och göra lite annat ett tag. Vi har förberett väldigt bra nu, och känner oss jättenöjda.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaktus

Vår familj har blivit större idag! Henrik och Mia har fått sin nya familjemedlem Kaktus. Vi är jätte-nyfikna på att få träffa den lilla sötisen.Den här bilden lade Henke upp på sin Facebook nyss.

Idag har jag blivit klippt och färgad av Anki på Unik. Så skönt att få hårat genomklippt. Det är så pass långt nu att jag inte behöver vara rädd om varje millimeter, det går att sätta upp och det känns som jag. Håret blev mörkare med riktigt röda inslag. Kommer bild i morgon.
Har hunnit jobba på både Porträttstudion och Friskis idag, och ett Tabata-pass på gymmet hanns också med.
Vi avslutade dagen på Lövuddens båtuppställningsplats. Ett sista-minuten-beslut om att trots allt bära ut alla batterier gjorde att vi var där i mörkret ikväll för att plocka bort dem. I morgon ska båten plastas in för vintern.