Hej Uppsala!

Nyårsvistelse i Uppsala bokad! Vi kom på i veckan att vi ville åka iväg och sköta om oss lite över nyår. Uppsala har vi aldrig besökt på riktigt, så det ska bli jättemysigt. Känns alltid så bra och på riktigt när man väl har bokat.

Lång arbetsdag idag!  Först skol-foto-dag i Studion, och sedan junior-station-pass ( jag var med och tittade på hur de jobbar och lägger upp passen, ska ju förhoppningsvis köra sånt här framöver) slutligen några timmar i Receptionen på Björnövägen.
En film och en kopp te- perfekt avslutning på den här måndagen.

Helgen

Söndagkväll hos oss- och vi har en extra mysig kväll- känns lite som en lördag. Hemmet är advents-fixat, vi har ätit pizza och tittat på " Så mycket bättre" som vi missade igår.

Helgen har som alltid försvunnit så himla snabbt. Vi har haft så fullt upp, längtar redan till nästa helg.
Jag har jobbat förmiddagar på Friskis både lördag och söndag.  På lördagen fattades det en värd till 2 pass av barngympa - så jag fick hoppa in. En annorlunda och rolig jobbdag!

Kvällen igår: Uffes 50-års-fest, väldigt trevligt. Många trevliga människor, och kvällen gick så himla fort.
Söndagens stora aktivitet var rivning av en vägg hemma hos Henrik och Mia. Patrik och Henrik jobbade med det, medans jag och Mia var hemma hos oss med katterna. Första gången katterna fick träffas och det gick faktiskt jättebra. Vi tänker ju att vi ska kunna hjälpa varandra med kattvakt i framtiden och att de ska bli bra kompisar.
Adventsfika hos oss efteråt.
Vi avslutade vår helg med lite skön träning. Ett HIT-pass för mig, galet tungt men så himla roligt- löparrunda på Björnön för Patrik.

Nu kör nästa vecka och jobbar mot nästa helg!

Fredag

Så härligt med fredag- alltid!!! Glad över att jag hann med att lunch-träna idag, vilket jag inte trodde. Just dessa fredags-pass är superbra, och det är ett sånt bra sätt att starta helgen på.

AW med grannarna i vår bostadsrättsförening efter jobbet. Lite roligt, ett lättsamt sätt att träffa grannar en stund.