Morsdag

Alla mammors dag idag! Jag tycker det är lite roligt att uppmärksamma den dagen litegrann, även om man kan uppmärksamma sin mamma alla andra dagar när som helst också. 
Vi köpte med oss lite lunch och åt hos mina föräldrar. Jag och Patrik hade tränat Tabata innan, och var superhungriga. Vi firade också pappa som hade födelsedag i veckan. 
På eftermiddagen var vi bjudna till ungdomarna på morsdags-fika tillsammans med Mias mamma. Väldigt trevligt! Känner mig alltid så glad när vi har träffat Henrik och Mia, känns bara så bra att de har hittat varandra och är så rätt tillsammans.
Mammorna med ungdomarna!

Jobbarkväll i ruffen för oss ikväll. Vi hade båda saker att göra och det blev kontorskväll vid våra datorer. Ändå lite småmysigt att sitta här med en kaffekopp, lyssna på musik och ha känslan från sjön med fantastisk utsikt. Helt OK att ägna en söndagskväll åt bildredigering och jobb med de förutsättningarna. I morgon har en av våra 8 båtveckor gått. Vi känner att vi mår bra i själen här.En regnig lördag

Vi sover gudagott på båten. Man vaggas till sömns och det är behagligt rofyllda ljud som är perfekta att sova till. I morse ringde klockan 7.30, lördagens skivstång/ intervall-pass stod på schemat. Vi var inte helt taggade innan, men när vi kommer dit är det så himla roligt och känslan efteråt är obetalbar. Helt utpumpade och trötta och varje muskel i kroppen är slut. Fantastisk känsla!
Precis innan vi körde igång i morse!Vi har shoppat lite på stan efter träningen, degat i båten och tog en pizza-kväll på La Pizza, Klockartorpet. Meningen var att vi skulle promenera dit, men det regnade så mycket så vi åkte bil istället. 
Myskväll i båten sedan, hur mysigt som helst- vi mår bra här!


En ny tid

Fredagens stora händelse var att lämna över lägenheten till nya ägaren. Det känns bra att få släppa nu, ett steg i vår process. Det ska bli roligt att få vårt nya såsmåningom, men vi går inte och längtar. Vi njuter till fullo av livet vi har nu med vårt lite annorlunda boende. Är helt säker på att vi alltid i framtiden kommer att minnas den här tiden med hjärta. 

Första helgen och lediga tiden på båten nu. Vi firade in vår nya tid igår - en mysig kväll ombord.