Tisdag

Middag med våra ungdomar på Erikslund ikväll. Vi åt Taco-buffé på Grafitti Café. Roligt att träffa dem en stund och det blir så enkelt att träffas såhär och slippa fixa mat. De var glada och berättade om resan de har bokat, så roligt att höra om. Känns otroligt bra i hjärtat att se dem så kära och glada ihop.

Har hunnit med ett CF-pass med mitt gäng idag med. Det har varit  två dagar med focus på axlar och det känns!  

Nu kör vi!

Det blev en hektisk måndag. Många bollar i luften just nu och det var mycket telefonsamtal och saker att fixa. Telefonen gick varm hela dagen.  Det blir en speciell känsla i kroppen när man jagar tid hela tiden- så stressande. Tur man inte lever så jämt.
Bästa nervarvet efter dagen blev cirkel-fys-passet på Friskis. Äntligen kan jag köra med mitt gäng igen. Det tar nog några vändor innan kroppen är tillbaks rent uthållighetsmässigt till samma nivå som innan uppehållet. Man tappar otroligt snabbt. Men så roligt det var! Nu lägger vi in ett nytt Focus på träning och kost under april.  Nu kör vi!


Vår helg

Helgen har som alltid gått supersnabbt, men vi har också hunnit mycket. Vi har faktiskt börjat gå igenom lite saker hemma, rensat lite, packat och strukturerat lite. Skönt om vi kan jobba i lite lugn och ro och inte stressa, veckorna går ju så fort och det är ju inte alltför långt kvar tills vi måste vara ute från lägenheten.
Lite lägenhets-visningar har vi varit på. Roligt att jämföra och fundera på vad som passar oss, vi har ganska många parametrar som måste stämma. Det får ta tid, bara det blir rätt till slut.
Skivstång/intervall-pass på lördagmorgon. Känns i kroppen nu i efterhand att jag haft ett träningsuppehåll. Jag brukar inte få träningsvärk så lätt, men det känns bra i kroppen nu. Roligt att vara igång igen, och nu sätter vi in en hårdare växel under april.
Vi hade sedan en supermysig lördag-kväll. Vi åt på favoritrestaurangen- Limone. Vi hängde i baren, och åt en väldigt god middag. Kaffedrinkar som desert hemma hos oss och plötsligt var klockan nästan 2.00- tiden går så fort när man har roligt.
En kortvecka framför oss nu, lite spännande aktiviteter väntar oss i veckan.