Äntligen sommar!

Sommarkväll på riktigt! Det har varit dåligt med sådana här ute-kvällar. Jag har precis landat här i sittbrunnen efter en lång jobbardag och ett svettigt HIT-pass. Mår som bäst i kroppen efter träning, en sån där må-bra-känsla som sprider sig! Nu ska vi sitta här och njuta länge! 
Fotbollen hoppar vi ikväll, men vi får ju in rapporter i telefonen via Aftonbladets sms-tjänst så vi blir uppdaterade ändå!


Måndag

Ikväll hälsade syrrans familj på oss i båten, så mysigt! Och väldigt trevligt att de hade tid att stanna ordentligt.
Både jag och Patrik hann med träning tidigare ikväll. Cirkel-fys för mig och gym för Patrik. 

Slutspurten nu inför vår semester som närmar sig med stormsteg! Så overkligt och härligt. Och även flytten till vårt nya hem är nära nu. Det har ju känt så långt fram, men har gått så himla fort. Det har gått väldigt bra att bo på båten, mysigt att leva lite enkelt och inte ha så mycket saker. Väldigt lite man måste ha egentligen och det är nyttigt att få känna  det. 
Klockan ringde supertidigt i morse, dax att gå och lägga sig nu- vi är supertrötta.

Fallskärmshopp

När Henrik fyllde 20 år fick han ett fallskärmshopp av oss i present. Vi har haft hopp bokade vid två tillfällen, som blivit inställda pga. vädret. Meningen var att Patrik och Henrik skulle hoppa tillsammans. Patrik har hoppat förut, och gav nu sitt hopp till Mia, och i går var det dags för ungdomarna att hoppa.
 
Nervositet, skräckblandad förtjusning, glädje och lycka- alla känslor i en salig blandning. Väldigt roligt att vara med och hejja på vid sidan och få dela deras upplevelse. Vi var ett litet gäng med fika-korg som följde allt med spänning tryggt på backen. En väldigt rolig och mysig förmiddag med bästa hoppar-vädret man kan få!