Tvära kast

Jag har inte skrivit här på några dagar. Vi har haft fullt upp med att installera oss. Den lime-gröna väggen i vårt sovrum är nu ommålad till grå, vi har köpt en del möbler som vi har skruvat ihop. Vi har slängt ut ett badkar, vi har lyft och kånkat och fixat med lite av varje, det går framåt, men det tar tid.
I morgon ska vi bygga en avlastningsbänk till vårt badrum.
Reflekterade precis över vilka tvära kast vi lever i. För några dagar sedan var det slapp i solen och mysiga restaurang-kvällar. Nu är det fulla arbetsdagar här hemma- också roligt, men på ett helt annat sätt.
För några dagar sedan var vi här.

Från ett happyplace till ett annat

I morse lämnade vi Parga efter 2 bra veckor. Vi kommer att åka tillbaks, vi mår bra där. Men nu var våra veckor över för den här gången, och det kändes bra att få åka hem till vår lägenhet nu. Vi har ju knappt hunnit landa här, känns mysigt nu att få börja piffa och mysa hemma.
Från ett happy-place till ett annat. Vi var  ju tvugna att titta till båten och det kändes mysigt att komma dit en stund.
Mycket ärenden och handlingar på olika butiker, innan vi äntligen landade hemma i soffan. 10 veckor sedan vi hade TV- det var lite mysigt att hyra film och bara krypa ner i soffan och slappa.

I morgon kommer Bosse hem på eftermiddagen. Vi ska förbereda och göra klart mycket hemma innan vi hämtar honom. Äntligen!

Sista dagen i Parga

Sista dagen i Parga och jag är så glad över att jag kan njuta och uppleva den fullt ut!
Kvällen igår: vi stannade vid hotell-polen som enda gästerna här. Jag drack te och åt någon skiva vitt bröd, helt rätt val och det gjorde skillnad för magen och måendet. Patrik åt en superfin kycklingsallad som han delade med 3 st kattungar som vi pysslar lite extra med.
Mysig kväll, trots att vi inte kom långt. 

Vaknade med helt ny energi i morse! Jag har såklart lite begränsad aptit och är försiktig med vad jag äter, men så underbart att orka strandliv på Valtos beach en sista dag.
Vi har bokat in oss på en favoritrestaurang ikväll- ett bra avslut på vår semester här. Packningen är nästan klar, vi ska in till byn och göra några inköp ikväll. Lite saker som vi vill ta med hem.
Så nöjd med våra veckor här, nu ska det bli skönt att komma hem och få hem Bosse.