Beloved

Jesh De Rox höll en annorlunda föreläsningsdag i dag. Vet inte vad vi hade väntat oss, men iallafall inte detta. En dag med mycket glädje, med verktyg  och övningar om att bygga relationer, skratt och tårar, om engagemang och att tänka med hjärtat. Mycket att smälta och ta in efteråt. Vi kommer absolut att gå vidare med det vi fått med oss, och vill lära oss mer.
Mycket känslor i kroppen efter en sådan här dag och jag längtar jättemycket efter Patrik nu. Det blir jättemysigt att komma hem i morgon.
Beloved- ett sätt att tänka och  skapa speciella ögonblick.
Lunch och utbyte av tankar och erfarenheter.
Work-shop
vi avslutade kvällen med middag på stan och kaffedrinkar i hotellbaren. 

Malmö

Incheckade på hotellet här i Malmö, tagit ett glas rött i baren och nu ska vi sova och ladda upp för morgondagens utbildningsdag. Inspiration och nya ideér hoppas vi få med oss hem och det ska bli jätteroligt att få träffa lite kollegor.  De flesta är alldeles nya för oss, och det känns roligt att få träffa och lära känna nya kollegor som kanske tänker och jobbar lite annorlunda. Det är ju sånt vi vill få utbyte av.
Jag var med på ett cirkel-gym-pass för första gången innan vi åkte idag. Har anmält mig till ett utmanings-pass för vana cirkel-gymmare på söndag, och behövde få komma ner och vara med en omgång innan. Även om jag inte är van, känner jag igen alla övningar och maskiner och tycker nog att jag kan räkna mig till van ändå. Roligt med utmaning- låter spännande.
Nu skavi sova så vi är pigga och alerta i morgon!


2 flugor på smällen

Idag provar jag att utesluta mjölk-produkter från kosten. Min mage har varit alldeles upp och ner i över en vecka och jag testar med detta. Tycker att det är skillnad redan nu, men man får nog ge det något dygn innan man utvärderar. Vi har tidigare aldrig druckit mycket mjölk, men på senare tid har det blivit mer. Proteindrinkar i samband med träning och mjölk till maten. Kanske har det blivit för mycket. Har googlat lite idag och läst på lite om Laktosintolerans. Inte alldeles ovanligt. 

En annorlunda vecka i vårt hushåll! Patrik åkte i morse uppåt i landet för 3 dagars Ledningsgruppsmöte i Hälsingland. Jag åker i morgon åt andra hållet, 3 dagar i Malmö för utbildning och inspiration.  Välbehövligt!  
Nu ligger jag och Bosse och myser vid TV:n, men jag måste ta tag i packningen snart.
Tränings-dejtade med Cissi efter jobbet idag. Vi promenerade på bandet  och gick på trappmaskinen. Roligt att både hinna träffas och träna- 2 flugor på smällen!