Året som gick

2015 blev i stora hela ett bra år. Ett förändringsår. Vi bytte bostad. Vi köpte segelbåt, och bodde till och med i båten under 8 veckor ( underbar tid). Jag tog tillsammans med kollegan beslutet att lägga ner vår butik- en stor livsförändring. Henrik blev sambo, och vi fick på ett sätt en dotter i familjen. Själv firade vi 25-årig bröllopsdag och reflekterade över vad fort åren går och vad bra vi har det. Året slutade med ett jobbigt besked, ångest och väntan, men bästa möjliga lösning som får oss att känna att vi vunnit högsta vinsten.

Så nyfiken på 2016! Vet ju ännu inte helt vad jag ska jobba med, så mycket spännande och roligt på gång. Högsta önskan är som vanligt bara en- Hälsa och friskhet för hela familjen <3


Ikväll firar vi in det nya året i Uppsala. Hotellnatt och middag på restaurang med mannen i mitt liv. 
Gott nytt år!

Namaste

Lunch-gäster hos oss idag; Anna och Janne och Kicki och Ulf- väldigt trevligt. 

Anna och Kicki hjälpte mig med att ta bort stygnen och lägga om såret. Det har läkt bra, behöver nog bara ha skydd över någon dag till nu.

Så blev det ett första pass på Friskis idag. Crosstraining och Yoga. Underbart att vara igång och känna att det funkar. Målet är CF nästa vecka. 
Yoga är bra för rörligheten som behöver tränas upp i axel, arm och hals.

Jobb, jobb

Jobbar för högtryck! All vaken tid de senaste dagarna har jag letat upp gamla bilder och redigerat dem på USB-minnen. Vi håller på att sälja ut vårt arkiv, och har hur mycket jobb som helst i studion. Roligt, men det tar tid! 
Några fotograferingar har jag också hunnit med, och ett pass i receptionen på Friskis. 
I morgon är det dax att köra igång med lite träning igen. Det kommer att bli yoga och spinning till en början, det kommer att fungera bra! 

Degar hemma i soffan ikväll, men redigerar bilder vid datorn samtidigt.