Lördag på Kedjeön

En riktigt avkopplande lördag på Kedjeön. Vi har laddat batterierna på bästa sätt. Grillat, bastat och haft en skön dag bara.  Känns som att vi hittat en riktig pärla, ett fantastiskt ställe att åka till som har allt man kan önska. En slags sommarstugekänsla, där vi har själva stugan med oss och kommer till en väldigt bra ordnad tomt med grillplatser, badbrygga, strand, bastu, toaletter och allt är väldigt välordnat och praktiskt. Ett ställe att trivas på, hit kommer vi att åka mycket!
Hoppas på många sådana här höstdagar framöver.Båthelg med nya planer

Lördag morgon och på väg med båten över fjärden mot Kedjeön. Egentligen skulle vi ha kommit iväg igår kväll, men vi fick tänka om. Det blåste 12 sekundmeter inne i hamnen och säkert lite till ute på sjön, vi kände att det var för mycket för oss. Det blev camping och en mysig kväll i båthamnen istället, och det är bra det med. Lite så blir det ibland- inte alltid efter planerna men bra ändå. 
Det blåser rätt bra idag med, ca 8 sekundmeter. Men det är väldigt stor skillnad.
Min kapten!
Hamnbild från båten igår kväll. 

Igår åt jag lunch med mamma och Syster på Ceders. Så otroligt gott- mätt hela dagen efteråt. 
Tjej-ligan!KÖPENHAMN!

Wiiiii!
Precis bokat resa till Köpenhamn! Vi firar 25-årig bröllopsdag nu i september och nu blir det en bröllopsresa till Köpenhamn. Ska bli så mysigt!
Älskar den här platsen! Hit ska vi absolut!