Tisdag

Mysig kväll på Indigo igår med Cissi. En helt vanlig tisdag blev speciell, god mat och trevligt sällskap- en supermysig kväll. 
Vi åt deras tappas-bricka- fantastiskt gott!

Jag hade räknat med att ha träningsvärk som efter ett Vasalopp i veckan. Visst är jag trött i musklerna, och benmusklerna har varit stela när jag har suttit still ett tag. Men jag har kört mina cirkel-fys-pass både måndag och tisdag utan problem.  Det blir ett lunch-fys idag med ;) 
Vi känner oss båda väldigt peppade och motiverade efter helgen. Det är ju lite det man vill, att boosta motivationen och få resultat i sin vardag hemma. Det skulle vara toppen att ha sådana här helger emellanåt!

Mer från helgen

Jag mår faktiskt ganska bra i kroppen efter helgens träningar. Lite träningsvärk i låren och ryggen, men trodde nog att det skulle vara värre. Sådan sjukt rolig helg vi har haft- vill absolut göra mer sånt här. Att få pressa sig, få pepp och få omge sig med människor med samma intressen- så givande! 
Paolo var ungefär som jag hade tänkt mig, fast roligare. Mycket humor och skratt som gör allt väldigt mycket roligare. Lite övningar och träningsupplägg som vi kommer ta med oss och använda oss av i fortsättningen.

Paolos träning är högintensiv funktionell träning- det jag tycker är absolut roligast. Kan verkligen rekommendera en sådan här träningshelg för er som är sugna. Vi kommer absolut att åka på fler tränings-resor.Vi hade en sådan tur med vädret också- perfekt för utomhusträning.


På lördag-kväll efter våra pass, badade vi i bastu-flotten och tog årets första dopp. Kallt som sjutton men ändå väldigt härligt. 
En 4-rätters middag från det Italienska köket på lördag-kvällen. Så fantastiskt gott, och vi var alla väldigt hungriga efter dagens pass.
Yoga- en jättebra start på söndagen. Bra att få stretcha stela muskler så att vi kom igång och kunde köra Box-passet på eftermiddagen.


Söndag-eftermiddag, när vårt träningsläger var över träffade vi Patriks familj i Ösmo. Vi fikade på trädgårdskaféet på Ösmo plantshop och besökte sedan graven och Ösmo kyrka. Lite kalasande såhär eftersom jag precis fyllt år.

Träning med Paolo

Har landat hemma efter en helt fantastisk helg. Vilken kick! Vill göra mer sånt här.  Vi är trötta i våra kroppar på ett bra sätt efter all träning i helgen. Som vi har kämpat och skrattat i en salig blandning. Roligt att hänga med träningsglada människor och så roligt med Paolo som peppar och skriker. Mycket bra helg!

Vi landade på Körunda på fredagen, en dag innan träningshelgen startade. Patrik hade jobbat natten i Norrtälje och bara sovit några ynka timmar, och jag sover också alltid för lite när han inte är hemma. Trötta och slitna- och då är Körunda ett alldeles perfekt ställe att få komma till.
Vi firade min födelsedag med en 3-rätters middag och gott vin och en mysig kväll på Körunda. 
Jag ska uppdatera med mer bilder och filmklipp från helgen i morgon.  Behöver komma i säng nu.