Flashback

Såg i morse den nya ICA-reklamen, och den berörde och gick in i hjärtat. När jag var under behandling för ett år sedan, var jag nog väldigt fokuserad på att hålla mig stark. Nu i efterhand kan jag vara mer känslosam och tillåta mig att vara det. Att ur ett annat perspektiv kunna se tillbaks och på något sätt förstå vilken jobbig tid jag faktiskt har bakom mig. Den här reklamen var en sådan Flashback.
 
Lång arbetsdag idag! Var kvar och jobbade undan länge idag. Efter en sådan lång-dag är det jätteskönt att komma hem! Jag köpte med mig en Cesarsallad från Mc Donalds på vägen hem, tycker den är fantastiskt god. En riktig favorit!
Jag mår mycket bättre i kroppen idag, och i morgon är jag nog redo för träning igen. Det har behövts några vilo-dagar efter loppet. Ett cirkel-fys-pass står högst på önskelistan för i morgon!
 

Att focusera på möjligheterna, inte hindren

Grymt imponerad av Marcus Lilliebjörn- gymnasten som lärde sig gå. Vi har precis sett programmet, och det är makalöst vilken kämparglöd och motivation den killen har- och vilka framsteg han gjort med alla odds emot sig. Verkligen ett jättefint program, och jag tror att han kan inspirera många. Att se möjligheterna och focusera på dem, inte på hindrena. Något att ta till sig- och sikta högt, alltid! Programmet sänds även 1/10 och 5/10- missade ni idag så titta någon av de andra dagarna!

Min träningsvärk och spända muskler går åt rätt håll. Hoppade dock över cirkel-fyset idag, vaderna är fortfarande för spända och stela. En annan form av träning blev det dock- vi flyttade alla verktyg och kvarvarande lösa saker från Henriks garage i Ransta till det nya på Rönnby. Nu är allt flyttat utom bilen, och det känns som att det kommer att bli väldigt bra.

Bara bilen kvar i Ransta nu, allt annat är flyttat.
 
På plats i garaget i Rönnby. Det kommer att bli väldigt bra!

Målbilder

Går som en kratta idag! Musklerna krampar och är väldigt stela när jag varit stilla en stund. Lidingöloppet är väldigt kuperad sträcka och jag har ju faktiskt inte löptränat så mycket. Men det känns så bra att få slutföra mitt sista mål på listan!
Mål är viktiga- och nu ska vi fundera över vilka mål vi ska jobba mot framöver.
Återblickar från året som gick:
Varje bild ger så mycket positiv energi och härliga kring-minnen. Så bra mål att träna mot, och så mycket roligt på vägen. Så glad att vi gjorde detta, och halv-klassikern var en alldeles lagom tuff utmaning i år!
 
Vi åkte hem från Stockholm i morse och hjälpte Henke med att flytta sitt garage från Ransta till Rönnby. Så otroligt mycket saker som finns i ett garage. Men ändå mysigt att hjälpas åt och vara tillsammans. Vi avslutade med söndags-middag på Max ;)
Trötta och hungriga efter allt bärande- det tar på krafterna att flytta- ett tränings-pass för sig!
Nu blir det bums i säng! Vila och relax och uppladdning för ny arbetsvecka!