Mat, kärlek och pengar!

En supertrevlig kväll, jätteroligt att få vara med och dela Ebbas stora dag. Mingel, uppträdanden och italiensk buffé! Tjejerna höll tal till sin farmor och myntade nya klassiska viktigheter: "Mat, kärlek och pengar"- allt som är viktigt i livet- så små de är, och hur rätt de har, huvudet på spiken! Ett jättefint tal till farmor, och ord som på något sätt stannade kvar och blev både lite roliga, lillgamla, och också väldigt sanna och riktiga.
Nu ska vi njuta av helgen, vi behöver lugn och vila och ska ha världens lugnaste mys-helg hemma bara vi, god mat och relax i soffan- känns underbart att ha hela helgen framför oss. Fredagskänslan är underbar!
 

Torsdagslyx

Jag har vardagslyxat ikväll. Träffade Cissi på Taco-bar efter jobbet. Så mysigt att få äta lite gott och bara sitta och prata bort några timmar. Enkel vardagslyx som sätter guldkant på en torsdag. Den här veckan har varit bra mycket lugnare än förra veckan. Välbehövligt! Det har tagit hela veckan att landa efter högtrycket förra veckan.

Lilla lördag med sonen

Det känns bra i mitt sår, nästan helt som vanligt. Börjar bli tränings-sugen och har bokat in mig på lite spinning-pass framöver. Det kliar lite i plåster-partierna. Ska ta av det i morgon, ska bli jätteskönt!

Dagens höjdpunkt var kvällen med Henke. Vi åkte ut till Erikslund efter jobbet och tillbringade mycket tid på IKEA.  Han har stora planer för sin lägenhet och kommande projekt. Vi spanade lite och kollade in lite olika alternativ. Så mysigt att bara vara med Henke, få tid att prata om allt mellan himmel och jord och få vara med i hans planering. Vi åt lilla-lördag middag också innan vi åkte hem.  Nöjd med den här onsdags-kvällen! Nu väntar jag på att mannen ska komma hem från jobbet. Långa dagar han har just nu. 14-15 timmar varje dag. En riktigt tuff vecka.
I köket på IKEA som han fastnade för. Supersnyggt!

Lilla-lördag-kväll på Erikslund