Är jag fortfarande vacker?

Fick idag boken i present av mamma och pappa, och det var första gången jag såg den. Har ju korrektur-läst texten såklart, men inte sett bilderna innan. Jag känner mig så nöjd! - Cecilia har gjort ett jättefint jobb med med att porträttera mig.


Vi har firat första advent med familjen idag. Ätit god mat och fikat hemma hos mamma och pappa. 

Avslutade söndagen med TABATA med Fit-Camp-gänget. Kommer att kännas ordentligt i mage och ben i morgon.

Gatorna tillhör oss

Har längtat hela veckan efter denna lediga lördag. Tyvärr blev Yoga-passet jag anmält mig till inställt. Men vi åkte ut på Björnön och sprang istället. Gråmulet och kallt, och jag har tränat väldigt lite löpning det sista halvåret. Men det sitter mest i huvudet. Kroppen känns lätt och andningen fungerar jättebra- det är just bara motivationen som det är lite fel på. Så mycket roligare med min andra träning just nu ( cirkel-fys och Tabata). Men det var skönt med en runda, och jag behöver absolut mer av just löpning.
Vi hade bokat in oss på middag på Limone ikväll. Vår absoluta favorit-restaurang! Alltid så speciellt och lyxigt att komma dit, och ikväll avslutade vi i restaurangbaren. Fick förmånen att smaka lite rätter från avsmakningsmenyn som var lite över. Vi måste nog ta en riktig avsmakningsmenyn-kväll framöver också!
Limone- vår absoluta favorit-restaurang!
Oscar serverar kvällens drinkar.

Loves kväll på "Så mycket bättre" och Carolas version av "Gatorna tillhör oss" var helt outstanding. Gillar musik med budskap, och det här ligger riktigt i tiden.  Det handlar om alla människors lika värden. Stark och viktig text just nu, när det blåser mycket främlingsfientliga vindar. 


Tjej-kväll

Glad i hjärtat idag efter en supertrevlig kväll med goa tjejer. Sånt här ger energi på riktigt! Maria hade fixat underbart god mat, och det blev så mycket skratt och bra samtal. En sådan här kväll går alltid alldeles för fort, det är som att tiden bara försvinner.Underbar start på helgen med nyfunna vänner. Vi har träffats via träningen nu i höst, är så glad för det!