Båt-fixar-dag

Efter en aktiv dag, full med fysisk aktivitet ligger vi i soffan, dricker kaffedrinkar och firar lördag på ett slappt och skönt sätt. Vi startade dagen med ett besök på Friskis. Patrik tog ett gym-pass och jag ett cirkel-fys pass.
Sen har vi lyft och kånkat mest hela dagen. Först hjälpte vi Henrik med att bära bort och frakta bort hans gamla kyl/frys. Otympligt, tungt och ganska jobbigt! Sen hjälpte han oss att putta, dra och vrida ut båttrailern med båt på från garaget. 2,5 ton väger ekipaget- så vi fick ett bra styrkepass allihop. Vi har sedan roat oss med att tvätta och torka båten inför morgondagens polering.
Känns bra att vi har fixat så mycket idag, och att båten snart är i sjön. Känns så mysigt att bara få klättra upp i båten nu, fast den står på land. Så mycket bra känslor som kommer över en, och det är ju underbart att ha hela sommaren framför oss. Hoppas på många fina dagar och kvällar i båten, vi mår så bra här!
Vi svängde förbi Klockartorpets kvarterskrog på vägen hem. Pizza blev alldeles perfekt mat för oss ikväll- och nu ligger vi här hemma i soffan och slöar. Skön lördag-kväll!
Båt-fixar-dag! Fast vi är inte helt färdiga, blir mer båt-tid i morgon!
                                                 Pizza-middag på La Pizza

Sammanfatta lite

Jag har halkat efter lite här på bloggen och tänkte sammanfatta de senaste dagarna lite. Torsdag var en riktig tränings-dag för oss. Vi körde ett 4-mil pass på cykel på förmiddagen. Vi hade mycket motvind de första 2 milen och det var ganska tunga mil, men de sista 2 milen hade vi härlig medvind. På kvällen körde vi ett löpar-pass. Det kändes tungt i benen efter förmiddagens cykling och onsdags-kvällens cirkel-fys, men ändå härligt att få köra slut på krafterna i kroppen och pressa gränserna lite.
På småvägarna kring Skultuna
Löpar-runda på Björnön
Fredag blev vilodag från träningen. En välbehövlig sådan. Vi har haft en fixar-dag! Bland annat hjälpt Henrik med att frakta ett kylskåp, eftersom hans gick sönder i veckan. Vi håller också på att förbereda för helgens sista båtfix- snart sjösättning nu!
Lunch med mamma och pappa på Erikslund, och vi hade sedan en jättemysig kväll hemma med Italienskt tema. Gjorde en 3-rätters middag, som tog hela kvällen att laga och äta. Efterätten gjorde vi inte själva, utan köpte från Limone (Panacotta)- vi landade där med ett glas vin innan vi gick hem och startade upp vår Italienska afton.
Så härligt med lång-helger! Har ju 2 lediga dagar kvar nu! Det är focus på vår båt dessa två dagar, och lite träning förstås!
 

Birka-kryssning

Vi har haft ett jättemysigt dygn på Östersjön hela familjen. Pappa fyllde 70 år och vi firade med en resa allihop. God mat och roligt att vara tillsammans.
Hela gänget!
Återkommer med mer bilder i morgon, klockan är mycket och jag ska försöka komma i säng nu. Man känner sig lite trött efter en kryssning, men jag fick ny energi av ett Cirkel-fys pass på Friskis. Väldigt skönt att jag kom iväg- ger så mycket!