Vår helg

Söndag igen, och nu är det slutspurten fram till semestern. På fredag är vår första lediga dag, och då ska vi åka till Vansbro för att simma Vansbro halv-simm. Vi har precis insett att det är ganska kallt i vattnet, 14,5 grad var det i veckan, och det har ju inte varit så varmt i veckan. Jag ska köpa fett att smörja in mig i under veckan, blev så nerkyld förra gången vi simmade.
Helgen har varit lugn och skön. Vi shoppade och åt lunch med mamma och pappa på lördagen. Bra shopping-väder, bara att passa på! På kvällen lagade vi god mat hemma och hade lite vin till. En riktig prat-kväll. Vi har blivit väldigt bra på prat-kvällar konstaterade vi precis. Väldigt ofta som TV:n inte alls är på och vi pratar bort en massa timmar istället. Det ger ju egentligen så mycket mer än en TV-kväll.
Vilodag från träning på Lördag. Det är viktigt med vilodagar så att kroppen hinner hämta sig. Men idag ( söndag) har vi hunnit med ett väldigt bra pass på gymmet och en PW i stan lite senare. Vi gjorde 45 sekunders intervaller på gymmet och lade upp passet som ett cirkel-fys pass med liknande övningar. Roligt att träna så och kunna peppa varandra att orka lite till. Vi var båda väldigt trötta i musklerna efteråt.

Vi tränade på Rocklunda idag- inte så ofta vi kör där!
Bild från vår promenad-runda runt Svart-ån.
Rundan slutade dock med en tråkig upplevelse. Vi hittade två pyttesmå ankbebisar i en damm i Västerås. De har förmodligen kommit ifrån sin mamma i festivalvimlet i helgen. En tredje liten stackare låg död bredvid. Vi gjorde allt vi kunde för att fånga in dem. Hade en tanke att ta dem till ankdammen i Stadsparken, som inte var jättelångt bort. Men vi fick ge upp, det gick inte. Så ledsamt att lämna de små åt sitt öde.
 

Bilder säger mer än 1000 ord

1-års dag denna fredag! Fredag för ett år sedan fick jag min sista cytostatika-behandling. Tänker ofta på hur livet såg ut och var jag var någonstans förra året vid samma tid. Det är ett sätt att kunna njuta ännu mer av hur det ser ut idag, och vara tacksam över alla små och vardagliga saker- som ofta är de stora och viktiga på samma gång.
Såhär såg denna fredag ut förra året: http://lifebyannette.se/2013/june/sista-behandlingen-2.html
Är glad för att jag skrivit, känner igen mig i stunden när jag läser och ser bilderna, och får på samma gång fram mycket av det som inte skrevs också. Bilder säger mer än 1000 ord är ju ett gammalt talesätt- och det är så sant.
 
Vår fredag 2014, firade vi också med vänner. Middag med massor av olika rätter på Ceders, och sedan vidare ner till Brasseriet Stadsparken. Vi älskar trubadur-kvällar, och det blev en oplanerad väldigt mysig sådan. Vi kom hem med en Feelgood-känsla i kroppen och blev sittande en stund i Whiskeyrummet som avslutning på kvällen.

Nu ska vi njuta av en lugn helg- helt OK med lite sämre väder också. Då hinner vi lite andra saker som är bra nu innan semestern.
 

Torsdag 26 juni

Började dagen med cirkel-fys idag med. Är helt såld på den här träningsformen, kan inte nog betona hur glad jag är att jag hittat hit. Det är så mätbart också, det är lätt att veta att det ger resultat när man får höja vikter och orkar mer. Blir nog ett pass i morgon också- bara för att det är roligt och att kroppen klarar flera dagar på raden numera ;)
 
Efter en hel dels letande och massor av tidsåtgång hittade jag till sist mina borttappade nycklar. Tog en sista chansning och åkte ut till båten efter lunchen- och där låg de! Skönt att de fanns där, men också lite småmysigt att få några minuter i båten sådär mitt på dagen. Det är som att tanka lite energi en stund. Lukterna, och ljuden- ger sådana positiva känslor.
Sista modellen för vår almanacka blev fotograferad idag. Vi har haft underbart roligt tillsammans med alla dessa härliga kvinnor som har varit modeller. Nu ska bilderna bearbetas och fixas och kalendern bör vara färdig i höst. Ska bli så spännande att se resultatet. Dagens modell hade sin 4- månaders valp med sig, otroligt söt och duktig. Vi fotograferade i parken utanför Frykselska skolan - och hade tur med väder och ljus. Känns bra att hinna färdigt med de här tagningarna nu innan våra semestrar och få slutföra projektet. Längtar till att få se alla färdiga bilder.
Camilla Wiberg, Sala var dagens modell
Jag och Henke träffades ikväll och lagade mat tillsammans. Vi gjorde en vilt-gryta och hängde lite hemma hos oss. Så mysigt att få vara lite med honom. Det är ju helt galet när man tänker på hur stort barn vi har. Ännu konstigare när man tittar på gamla bilder och inser att det som känns som nyss var ganska länge sedan. Bilder väcker så mycket minnen. Måste ta oss tid att titta lite i vår bild-samling lite oftare.
LYCKA! God mat och trevligt sällskap.
Bosse var också väldigt nöjd med att ha Henke hemma en stund.