sommar-rensning

En varm dag idag med, fast några grader ner ändå. Det gjorde dagens löpar-runda lite lättare och luften var till och med andningsvänlig ;) . Det blev stads-rundan idag. Vi har varit hemma med Bosse mycket idag, och turades också om att springa för att han skulle få så mycket sällskap som möjligt.
Hela sommaren har vi fladdrat ut och in i våran lägenhet och bara packat om väskor för nya äventyr. Idag har vi lagt lite energi på att städa och plocka i ordning lite bättre hemma. Jätteskönt! Till och med min kläd-garderob fick en riktig genomgång, en väldigt välbehövlig sådan. Det blev väldigt bra och luftigt när man fick omstrukturera och rensa ur.
God lax-middag hemma ikväll. Vi ska packa i ordning oss lite för att åka till Stockholm med Henke i morgon. Vi ska bo på hotell, äta gott och roa oss- mysigt att få vara med sonen lite, länge sedan vi hann prata på riktigt. 
Axlar och benböjarna mår väldigt mycket bättre. Medicinen är nog väldigt bra här. Siktar på att jogga lite och har faktiskt bokat in mig på lite Yoga-pass för att få stretcha ordentligt. Måndag tänkte jag gå på med cirkel-fysen igen. I alla fall om det håller sig såhär.
 

Löpning och båt-liv!

Ett tungt och svettigt löp-pass på Björnön idag. Kändes dock så värt efteråt. Luften står still och det blir väldigt tungt för kroppen i värmen. Mycket vätska behövs efteråt.
Jag kommer att köra lite mer löp-pass någon vecka framöver och vila mig från styrke-passen. Mycket motvilligt kan jag väl tillägga, det är styrke-passen som är roligast just nu. Men jag är sliten i kroppen och har ont i muskler i axlar och höfter. Det får bli lite annan träning och några dagar med anti-inflammatorisk salva och tabletter. Har kvar lite från förra året, så jag kör på lite och hoppas de verkar. Patrik har också blivit jättebra på att knåda mina axlar och hittar precis de rätta punkterna att trycka på. Ska boka in mig på massage i stan också, men väntar gärna några dagar så att jag inte är fullt så öm.
 
Resten av denna varma dag levde vi sjöliv- det bästa sättet man kan tänka sig att tillbringa en varm dag på. Luften blir lite lättare ute på sjön, det fläktar och man kan bada när man vill. Mat och dryck finns nära, och man kan bara slappa och ha det bra. Mysigt också att kunna ankra utanför någon ö och bara vara ensam.
Så fick vi äntligen hem våran kisse ikväll, som bott på pensionat medan vi varit ute och rest. Det blev en riktig gos-kväll, ingen kan gosa som Bosse! Film och mys hemma i soffan. Och en film som var lite sådär, men mysigt ändå!
 
 

Med Birka-resan i backspegeln

Hemma igen, och nu har vi en vecka kvar av våran semester. Vi har lite planer, får se också vad vädret vill. Känns bra att komma hem nu efter våran resa, vi har haft det så himla bra och är så nöjda, nu är det bara Bosse som saknas här hemma. Han kommer hem från Katt-pensionatet i morgon.
Här kommer lite bilder som får sammanfatta vårt sista dygn på Birka:
Fest-kväll med god mat på Birka. Vi har blivit väldigt bortskämda med fina 3-rätters menyer på kvällarna.
Dagen i Visby var lite små-regnig. Det gjorde inte oss så mycket. Vi löp-tränade , sprang runt ring-muren och på stranden. Ett dopp i Östersjön efteråt, och vi behövde inte trängas, bara vi där. Visby är underbart- väldigt häftig miljö.
Vi hann med en lunch på torget och lite rundvandring innanför murarna också.
Här är vi sista kvällen på Birka. Skålar i bubblor och firar att vi haft en fantastisk semester-resa. Vi lyssnade på trubadurer som spelade och fick också lite tid för dans där på natten.

Idag har vi njutit inne på Birkas SPA-avdelning. Ett annorlunda sätt att uppleva vår skärgård. Jag blev väldigt avslappnad och har inte blivit riktigt pigg på hela dagen sedan. Jag somnade i en solstol och även på bussen hem. Blir skönt att få sova i egna sängen i natt.