Fredag

Massor av fotograferingar i studion idag, har alldeles sugit musten ur mig ;) Dagarna går undan, och det är roligt med fart och fläkt. Ikväll packar vi ihop oss igen. Imorgon beger vi oss mot Vasalopps-spåren igen. Jag är bara supporter den här gången och ser fram emot en rolig dag som hejjarklack! Patrik kör sitt första riktiga Vasa-lopp på söndag.
Jag har lagat en god pasta-middag (laddar-mat) till oss ikväll, vi förbereder oss, och slappar också med Let´s Dance premiären. Roligt att få se alla deltagare, tycker de är tuffa som ställer upp och utmanar sig själva, att ge sig på något nytt med hela Svenska folket som åskådare.
Kvällens fredags-godis blev hallon med grädde- gott och fräscht!
Jag har börjat läsa på och samla information om olika typer av rekonstruktions-operationer. Det är ju ett tag kvar för mig innan jag är där- men jag vill ligga steget före och veta vad jag själv vill, och vad alternativen innebär. Har fått kontakt med tjejer som ligger före mig och gjort sina rekonstruktioner. De är guld värda för mig med alla mina frågor! Det är ju bara dem som på riktigt kan beskriva hur de upplevt sina operationer och vilka hinder de har mött på vägen. Inser nu att det största hindret för den operation jag vill göra är kostnaden, den är riktigt dyr! Fick ett pris på 500 000:- av en bröstsyster här ikväll. Jag samlar argument och fakta- vill ha det som är bäst för mig och min kropp!
 

Nya böcker

Energilös hemma efter en energifull, intensiv dag på jobbet- så roligt att jobba sådana här dagar när det är tempo och händer mycket. Eller lagom mycket, ska jag väl tillägga.
Träningsvärk har kommit krypandes lite under dagen, benen känns tunga och stela. Tröttheten i kroppen är nog också lite sviter efter loppet, kroppen som hämtar igen sig. Jag tar det lugnt med träningen i veckan, och gör bara några kortare promenader.
Jag hämtade böcker som jag förbeställt på årets bokrea. Har börjar skum-läsa lite. Recept, träningsövningar och tankar kring kost och hälsa. Så roligt att få lite olika tankesätt och tips- jag läser och låter mig inspireras. Kroppen får vila den här veckan, men nästa vecka tar jag ny fart!
Laila Bagge och Paolo Roberto får inspirera mig i vår!

Onsdag

En lång och lugn dag på jobbet. Jag har suttit vid datorn och redigerat hela dagen, hade planerat in en sådan dag eftersom jag inte visste hur jag skulle känna i kroppen idag. Kroppen mår faktiskt väldigt bra, men fötterna är lite sarjade. Kanske kommer träningsvärken krypande under nästa dygn.
 
Igår när vi åkte loppet, hade Henke skickat in fotohälsningar som visades på stora bildskärmar efter spåret. Han hade förvarnat oss lite innan så vi kollade lite extra noga på skärmarna. Det var jätteroligt att få dem, och så peppande.
Dagens höjdpunkt var lunchen på Ceders med Ingrid. Det var så länge sedan vi fick tid och möjlighet att träffas, det var riktigt på tiden att få till det ;) Riktigt gott var det också!