Fixar-dag

Nu har även katten Bosse kommit hem från sin vistelse på katt-hotell. Hela familjen hemma igen!
 Hade tänkt jobba några timmar idag, men det kom så mycket saker emellan. Katten skulle hämtas, Henke ville ha hjälp och sällskap att köpa möbler till lägenheten, storhandling, tvätta upp kläder och lite andra ärenden. Jag hade en fotografering på eftermiddagen, men annars har jag inte varit på jobbet så mycket som jag skulle ha behövt. Får ta det en annan dag. Cirkel-fys-pass på Friskis hann jag med i alla fall, och det var så roligt att hålla igång igen.
 
En riktig fixar-dag! Glad i sinnet efter vår lyckade resa, alla upplevelser ligger som kvar i tanken och gör att vi känner oss glada och nöjda. Några andra glada nyheter nådde oss också i morse, och det förhöjde glad-känslan ytterligare. Mycket som går bra just nu!
 
Bjuder på en till bild från vår resa. Resminnen, som vi ska leva länge på!
 

Luxor, Konungarnas dal

Precis landat hemma i vardagsrummet. Lite konstigt att börja den här dagen i solstol och värme och sedan komma hem till ett vintrigt Sverige. Så klart skönt att komma hem, det är det alltid- men vi har verkligen haft det underbart. Vi har skapat nya resminnen och för oss som familj har det varit bra att få investera i den här tiden tillsammans. Väldigt glad för den här veckan!

Gårdagen var en speciellt bra dag. Vi reste till Luxor över dagen och besökte tempel, Konungarnas dal, åkte båt på Nilen och stannade vid några olika historiska platser och monument. En lång dag som startade 3.30 och vi kom tillbaks till hotellet vid 22.00 på kvällen. Vi var alla väldigt fascinerade och imponerade av allt vi fick uppleva och vara med om. Mycket att smälta och ta in nu efteråt. Bara att resa genom öknen i mörkret, och se solen gå upp- helt fantastiskt! Här kommer lite bilder från gårdagen. Bilderna får helt enkelt tala för sig själv och hjälpa oss att minnas en väldigt speciell dag.
Vårat rese-gäng! Så roligt att vi kunde göra den här resan tillsammans. 

Mäktiga platser vi besökt! Här kliver vi på båten och gör en liten resa på Nilen.

Henrik fick köra en bit!

En fabrik vi besökte som tillverkade sten-skulpturer. Henrik köpte en jättefin lykta.

Snorkel-resa

En underbar dag igår! Snorkel-resa hela dagen med ett stopp på Vackra Orange bay- en sagoö, otroligt vackert! Vi fick se delfiner på nära håll och snorkla i korall-rev - en underbar värld under ytan. Vi var så trötta och nöjda efter vår dag, mycket att smälta!
tRisig morgon på väg ut på Röda havet.
vårt trevliga resesällskap! Vi har även bokat en resa ihop på söndag. Roligt med ett glatt gäng att hänga med.
på väg ner i havet!
vackra Orange Bay.Ett vackert ställe!


Avslutade turen med en vacker solnedgång!