Sista dagen- Göteborg

I morse åkte Patrik iväg på sina möten tidigt. Jag gick också upp tidigt, tränade på hotellgymmet, bäddade sedan ner mig i fluff-täcket på hotellet och tittade på TV en stund. Sen blev det frukost och utcheckning. Kände mig som en riktig lyx-hustru, bra start på sista dagen i Göteborg.
Träffade Cecilia på en förmiddagsfika på centralstationen. Roligt att vi hann träffas och prata ordentligt. Om livet, om att vara mammor, om alla möjliga viktiga saker i livet. Känner Cecilia sedan många år tillbaks som en kollega, men vi har blivit nära det här sista året. Hon var jätteviktig för mig när jag blev sjuk. Just för att hon var så positiv och gav hopp. Hennes blogg här: http://mynewkickasslife.blogspot.se/
Jag tog sedan tåget till Kungsbacka för ett snabbt studiebesök hos Ateljé Utell, och lunch med Jeanette. Jag och Jeanette satt i yrkesorganisationens styrelse samtidigt och träffades mycket under några år. En superhärlig tjej som man blir glad av, så gott att hinna träffas en stund, även om det blev ganska snabbt.
Vi känner oss väldigt nöjda med vår Göteborgs-vistelse. Hoppas kunna åka ner fler helger framöver och gärna bo på samma hotell igen. Bosse var i alla fall väldigt nöjd med att ha oss hemma igen. Vi har busat och myst här hemma hela kvällen.
 

En annorlunda måndag

På väg med Älv-Snabben tillbaks till vårt hotell. Jag har haft en lång dag med många bra möten inne i Göteborg.

Började med en fika inne på ett mysigt café med Annika som jag har lärt känna via webben här i vår. Vi hade mycket att prata om och det var mysigt att träffas.


Sen blev det lång-lunch med Ewa på Ritz. Så roligt att träffa Ewa, vi har verkligen följts åt. Tiden bara försvann, den gör ju lätt det när det är trevligt.


Jag ägnade eftermiddagen åt shopping och mötte upp Patrik och hans kollegor efteråt. Det blev en jätte-trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.
Nu ska vi packa ihop oss lite och förbereda morgondagen. Vi har haft så härliga dagar här i Göteborg och skulle nog gärna stanna några dagar till.

Söndag i Göteborg

Ännu en mysig dag här i Göteborg. Riktig sommar-värme, vi har tagit det lugnt och njutit mest men ändå hunnit med en del. Började med promenad bort till Ostindiefararen. Jag såg den för ett antal år sedan, när den höll på att byggas. Roligt att se den igen! En lagom morgonpromenad.
Vi tillbringade sedan några timmar på relax-avdelningen i solen. God sallads-lunch, bad i tunna, och bara relax i en solstol- underbart skönt och riktig energipåfyllning för oss.
Vi hann med lite motion också! Patrik tog en löpar-runda och jag tränade inne på hotellets gym, riktigt fräscht!
Det blev Älv-snabben in till Avenyn ikväll också. Vi åt mat och kollade in lite platser för morgondagen. Patrik jobbar och ska på möten i stan, och jag ska träffa lite kompisar under dagen.
Vi känner oss trötta och nöjda med vår dag. Slappar på vårt fina hotell-rum och tittar på söndagsfilmen under ett stort och fluffigt täcke. Så mysigt!