Träningsvärk

Ont i kroppen idag, men på ett skönt sätt. För vanlig hederlig träningsvärk är en skön känsla. Nu kommer den i och för sig krypande mer och mer och börjar bli väl "skön"- men i alla fall, det är OK med träningsvärk.
Har blivit peppad på att få igång kroppen nu. Började den här måndagen med att köpa ett nytt träningskort på Friskis & Svettis. Brukar vanligtvis bara gå på gymmet, men nu köpte jag ett ALL-kort och ska se till att komma iväg på allt möjligt ett halvår framåt. Tänker investera lite tid på återhämtning och uppbyggnad nu- för att komma tillbaks i den kondition jag var i innan.
Inledde dagen med ett första försiktigt pass på gymmet tillsammans med Annie. Vi hade båda träningsvärk, så vi var snälla mot våra muskler idag.
Har varit en fullspäckad dag! Träffade Ann-Marie på lunch, vi åt sushi och tai-buffé på Källgatan. Fast bara Tai för mig som inte har lärt mig att äta sushi. Väldigt trevligt var det i alla fall!
På eftermiddag/kväll åkte jag och Patrik till Ransta för att titta på Henriks nya garage.  Vi åt måndags-middag på Pizzerian i Ransta och Patrik fick vara med och skruva lite.
Ikväll är det Patriks tur att duscha i Hibiskrub och förbereda sig för operation. Han har en knäoperation inplanerad i Eskilstuna i morgon. Jag är hel-ledig och är chaufför. Ska nu bädda rent i sängarna innan vi går och lägger oss! 

Ett mål är fullföljet

Vaknade idag med en helt annan känsla i benen än igår. Hade nämligen blytunga ben igår.
Det är så häftigt att få förbereda sig och ladda för ett lopp- som jag har saknat den känslan. Även om 1 mil inte är superlångt- så är det längre än jag orkar just nu. Jämför det lite med förra årets 3-milare för mig som tränad. Men jag tror ändå att detta var tyngre än förra året.
Vid startlinjen, precis innan startskottet.
Att genomföra tjej-rundan på Lidingöloppet var ett av de målen jag satte upp för mig själv i våras. Att sätta mål är viktigt för att veta vad man jobbar emot. Att fullfölja och faktiskt gå i mål betyder otroligt mycket!
Jag har lunkat och gått lite om vartannat. Har inget flås alls och orkar inte alls som förr. Men det gör inget just nu, det viktiga är att det gick att genomföra. Det stärker och peppar.
Jag har fler mål framöver. Mycket handlar om att hitta kondition och få tillbaks styrka i kroppen.
Bara att träna nu ;)
Målgången- en trött men glad tjej!
Världens bästa hejjarklack som väntade tåligt på mig! Patrik, Anna och Janne <3
 

Lidingöloppet 2013

Så roligt att vara på plats här på Lidingö och uppleva stämningen och känslan kring loppet. Alla duktiga motionärer som kämpar sig runt, med sina egna förutsättningar- så imponerande och häftigt! Man får sådan lust att vara med. Idag har vi varit hejarklack för Janne, som kämpade runt de 3 milen. Det är roligt att vara med på sidan också!

Anmälde mig också till tjej-loppet i morgon! Ska bli roligt! Så nöjd med att få fullfölja ett av mina mål som jag satte upp i våras. 

Ikväll firade vi med god mat på Gåshaga Sealodge. Har blivit lite tradition för oss att bo här den här helgen. Lyxigt och fint ställe, och ganska nära till tävlingsområdet. 

Nu laddar vi för morgondagen!  Godnatt!