Strålningen

Administrativt arbete hela dagen. Har så mycket att komma ifatt med nu när jag inte är ute på förskolor varje dag. 

2 av 5 veckors strålning är snart avklarat. Så skönt att få räkna ner och se målgången närma sig. Fick en kallelse med posten idag; "slutbesök på onkologmottagningens strålbehandlingsavdelning". Väldigt härligt att läsa ordet "slutbesök". Det är så lite kvar nu! Sen hoppas jag att jag gjort mitt i den här cancriga världen. Att jag aldrig mer ska behöva cellgifter och strålning, och aldrig mer behöva uppleva ett cancerbesked.

Patrik var med mig på en av mina strålningar i veckan och fick vara med inne i "cockpit". Den sidan ser ju aldrig jag- lite intressant att få höra lite om hur det fungerar där inne också.Tränings- onsdag

Det blev en riktig träningsdag idag, och det kommer förmodligen att kännas i kroppen i morgon. Det var mina tränings-dejter som råkade bli samma dag, och då fick det bli så.
Lunch-träning på gymmet med Charlotte.  Ett jättebra sätt att hinna träffas. träna och luncha, allt i ett på en jobbarlunch och väldigt trevligt också!
Med Charlotte utanför Friskis.

Efter jobbet blev det dax igen. Ett gym-pass igen med Annie, Anki och Cissi.  Kroppen kändes riktigt genomkörd  på ett bra sätt, och roligt att träna med sällskap. Man kan inte fuska och maska på samma sätt och det blir bättre träning med sällskap. Nu är det paus och vila i soffan en stund.och uppladdning för morgondagen.
Hela gänget- vi satt kvar efteråt och sällskapade en stund.

Tillsammans mot Cancer

Det blev en fantastisk kväll med mycket känslor på Cirkus igår. Kändes så bra att få vara där, att få uppleva allt live och på riktigt, att få sitta i publiken tillsammans med så många andra och bara ta in, låta alla känslor komma och låta tårarna rinna. För allas historier är så starka och de kryper in i hjärtat och får en att känna.  Men det är också förlösande att känna, och jag tror de flesta som var där eller såg galan på TV blev berörda på riktigt av allas öden och berättelser.
Här är vi hela gänget. Middag på Cirkus innan föreställningen. Vi fick väldigt trevligt sällskap vid bordet, så givande att få höra andras historier, alla har sina unika historier och resor. 

Träffade Barbro på minglet innan galan. 

Här är Evelina med Christine Meltzer. Fick byta några ord med henne, och även med Regina Lund. Gemensamma erfarenheter som förenar, kändes bra att få prata lite med dem båda.
Så roligt att få träffa Cattis!! Vi har ju följts åt via våra bloggar och på nätet under nästan hela resan. Cattis var också på galan och det var ju bara så roligt att få en snabb-dejt innan sändningen.

Här med Pernilla Wahlgren på minglet direkt efter sändningen.

Patrik minglar med Robert Achberg


Arja Saijonmaa minglade förbi vårar bord och vi passade på att fotografera oss tillsammans.
Efter sändningen med Rebecka Hammar, Cancerfonden och Tiina Magnusson.


Anna slöt upp med oss på Cirkus efter sändningen. Lite vin, mingel och eftersnack.

Tummavtryck från publiken på Cikus. Kampanjen och galan engagerade och drog in mycket pengar till Cancerforskningen. En lyckad kväll och mycket intryck att smälta.

Bild från Cancerforskningen!