Härliga fredag!

Alltid lika härligt med fredags-känsla. Men det kändes lite extra härligt idag när solen sken och alla uteserveringar var fulla med människor. Första riktigt varma sommarkvällen. Vi tog en AW på Tabazco med Annie och Pälle efter jobbet och gick sedan vidare till Nom.
Hoppas på en helg med mycket sol, båt och relax. Lite löpning också och träffa lite vänner i morgon-kväll. Mycket man vill hinna på en helg!
Nu degar vi i soffan här hemma och försöker hålla oss vaken en stund till. Vi är sådär fredagströtta som man kan vara efter en intensiv jobbarvecka.
 

Tiden är bokad nu!

Då kom brevet med min inbokade tid- och det var lugnt, de hade förstått och lyssnat på mina önskemål. Nästa fredag kl. 13.00- blir jättebra!

Åkte hem vid lunch för att kolla posten och se om tiden hade kommit!

Min torsdag!

Lång jobbardag med fullt drag hela dagen. Roligt att jobba när det är såhär.
Tänk att det snart är juni! Juni kändes väldigt långt borta i mars när jag började min första cytostatika-kur. Nu har vi så mycket roligt inbokade i juni, den här månaden kommer att gå snabbt och jag är snart i hamn. Börjar känna mig väldigt lätt i sinnet- känns så bra att få lägga den här tiden bakom mig.
Kroppen däremot känns inte lätt. Det är nog gifterna i kroppen som gör att kroppen känns tung. Känns också som att jag går med lite svag träningsverk- vilket i och för sig är en ganska skön känsla. Nu har jag ju inte tränat så hårt, och det är nog svag muskelvärk jag känner. Tänker att jag måste hålla i träning och iallafall raska promenader dagligen för att hålla igång kroppen och motverka värk.
Blev därför en långpromenad längs Mälarens strand efter jobbet idag. Härlig kväll!
Träffade Cissi och Mange en stund på eftermiddagen också. Hoppas kunna träffa dem på riktigt i helgen, vi har gått om varandra och inte fått ihop det på länge nu. Är så glad för alla våra goa vänner!
Är ganska säker på att det är nätverket med vänner som fått mig att må så pass bra som jag gör under den här jobbiga tiden i livet. Har kännt mig så uppbackad!