Lugn helg!

Det har varit en väldigt lugn lördag-kväll och söndag. Har nog också behövt ha det så. Min kloka man har varit lite av en broms och sett till att jag inte bokar in en massa aktiviteter- annars hade jag förmodligen bara kört på.

Nu har vi relaxat, tittat på ett helt gäng filmer, ätit gott och jag har faktiskt sovit en hel del i soffan. Svettas och fryser lite om vartannat, en slags reaktion i kroppen. Jag mår iallafall inte illa och är väldigt tacksam för det. Nu ska bara gifterna ur kroppen, känns bra att jag slipper fylla på med mer nu.

En vända ut till Björnön blev det idag. Skönt med lite luft och få röra på sig lite. Jag promenerade 2,5 och Patrik sprang 5.

3 jobbardagar kvar för Patrik. På torsdag åker vi på semester - jippey! Jag ska ha lite lugna dagar i veckan och se till att vara i form på riktigt till på torsdag.

Love is in the air

Så härligt med bröllop! Idag fick vi vara med och se när Jenny och Bertil fick varandra i Sätra Brunns kyrka. Härligt väder och kärlek i luften.
Kyssen - precis blivit man och fru
Nygifta!
Patrik, jag, Anna och Janne- vi tog en fika på serveringen efteråt.
Mia och Ann- gamla skolkamrater till mig och Anna som också var på bröllopet.
 
Blir en lugn kväll hemma för Patrik och mig. Hyrt flera filmer och vi ska bara relaxa- och ta igen oss. Känns skönt att slappa och ha det lugnt. Även om jag inte alls mår dåligt, behövs vilan. Vill ju vara fräsch till torsdag när vi åker på semester.
 
 
 
 

Sista behandlingen!

Sista behandlingen idag! Riktigt skön känsla. Mina värden (provsvaren) hade sjunkit något, men låg fortfarande inom gränsvärdena. Vi hade med oss jordgubbar och Pomac och firade lite under behandlingen.
Jag pratade lite med sköterskan om min illamående-känsla och fick lite tips på hur jag kunde preparera mig bättre. Har ju faktiskt bara tagit halv dos tidigare, hade ingen aning om att jag skulle ta 2 st primperantabletter åt gången.
Patrik hade ordnat så fint med en liten fest med nära och kära här hemma efteråt. Lite smörgåstårta och mingel och bara en lugn och mysig kväll. Kändes jättemysigt att vara tillsammans med familj och vänner- de har alla varit superviktiga för mig den här tiden.
Och illamåendet uteblev! Bara den här lie speciella känslan i kroppen, men det är OK och går att leva med. Nu ska bara alla gifter jobbas bort ur kroppen- känns underbart att cyt-tiden är över och att jag kunde hålla det tempo som planerades. Ska ju hinna med en operation nu i sommar och sedan vara startklar för min högsäsong på jobbet i slutet av augusti. Det har varit den största drivkraften under behandlings-tiden. Det har varit tvunget att fungera!
Nu ska vi ha några veckors ledigt, lite semester och roligheter innan nästa etapp startar.
Mål ett av 3 är klart!