Ärret

Har nyss tagit av bandaget som stretade och spännde. Såret är läkt och behöver inte längre skydd på det sättet. Även om jag vet att det kommer att bli snyggare sedan, så var det ändå lite jobbigt och ledsamt att se ärret- känns fult och osexigt och osymetriskt.  
Är såklart bra att cancern är borttagen, det är ju 1000 gr bättre att vara osymetrisk än full i cancer- men just nu känns det ändå ovant och konstigt och ledsamt. Ärret är ju inte färdigläkt ännu, och det är svullet runt om, så det blir säkert bättre. Vet ändå med bestämdhet att jag kommer att vilja fixa till det här i efterhand- kanske till och med båda brösten när jag ändå håller på ;)
 
Har iallafall inte ont längre. Behöver ingen Alvedon längre och det känns bra att vara medecinfri! Tycker inte om att peta i mig medeciner. Jobbar med mina stretching-övningar för att återfå full rörlighet- ömmar lite men det går bra tycker jag.
 
Vi kom hem ikväll efter några dagar i Stockholm, Ösmo och Nynäshamn. Vi har haft det jättebra! Ätit på restauranger, badat i Östersjön ( fast jag bara fötterna), bott på hotell, besökt museum, träffat vänner och haft det fantastiskt bra. Lite speciell var onsdags-kvällen som vi hade i Nynäshamn- en underbar solig sommarkväll och det var mycket folk på restaurangerna i hamnen. Jättehärlig stämning och god mat- En kväll att minnas!
På kajen i Nynäshamn- en helt underbar onsdagskväll
Med Uffe och Ann-Sofie vid ABBA-museumet
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Kan tänka mig den känslan när bandaget faller, Hu! Samtidigt som det måste vara skönt att veta att tumören är borta från kroppen, så det är väl priset man får betala. Låter fantastiskt, som så mycket med dig, att ni kunnat haft så härliga dagar och njutit nu även efter operationen. Det är inte mycket som hindrar dig. Du är en äkta fajter!
Kramar❤

2 Annica:

3 Ann-Mari:

Hej fina!
Ha tålamod, det blir finare. Du kommer även få hjälp tills du själv är nöjd, det fick jag:) Och jag är supernöjd med resultatet fortfarande.
Varm sommarkram
Ann-Mari

4 Monika:

Hej Anette,

Så skönt att allt gick bra:) Ärret kommer att bli finare ,jag är rätt nöjd med mitt resultat även om det inte är så länge sedan jag opererades.
Jag smörjer in ärret med en olja som jag köpt på apoteket Bio-oil. Hjälper till att göra nya ärr mindre framträdande.

Kramar till dig:)
Monika

Svar: Ska kolla upp Bio-oil, tack för tipset! Känns bättre med ärret nu, även om det inte läkt helt ännu. Blev nog bara lite chockad och var oförberedd på något vis när jag tog bort förbandet första gången.

Kram och tack!
Annette Ibsén

Kommentera här: