Ett tungt beslut

Såret är nu rengjort och tömt ännu mer. Inga konstigheter- inget som gör ont eller är farligt, det är bara vätska som måste ut. Det var skönt att få hjälp att rengöra ordentligt.
 
Ett riktigt jobbigt beslut är taget här hemma idag. Vår katt Nisse, 16,5 år börjar bli gammal och har haft njurproblem i några år. Vi misstänker att han blivit sämre nu de senaste veckorna. Han har börjat kissa lite överallt de senaste veckorna och det har eskalerat de senaste dagarna. Kräks också galla några ggr/vecka. Vi känner att vi inte vill utsätta honom för fler utredningar, han är gammal och vi måste ta ett väldigt tungt beslut nu. Förmodligen mår han inte bra och kanske har han ont också. Vi har en bokad tid i morgon kl. 10.10- men det gör riktigt ont i hjärtat. Han har varit med oss så länge och är en väldigt speciell och unik personlighet på många sätt. Blir ingen rolig dag i morgon.
 
Henrik åt middag med oss ikväll. Han har sin första jobbar-vecka efter sin semester och jag tror det passade honom bra att bara få komma till dukat bord ikväll. Roligt att få höra lite om hans semesterupplevelser.
Blev en åktur med Henke efteråt, skönt att slippa gå i regnvädret som låg över stan.
 
 

Kväll med vänner

En väldigt mysig kväll med vänner igår. Vi satt ute hela kvällen och en bit in på natten och det var varmt! Inte ofta det är så. Det var så roligt att träffas, känns som att det var jätte länge sedan. Med sommar, ledigheter, resor och allt som varit i sommar var det så roligt att träffas och få berätta och höra om allas upplevelser- en riktigt mysig kväll.
Cissi, Lovisa och Annie
Pälle, jag och Patrik
 
På kvällen när vi kom hem började mitt sår att tömma sig på vätska. Jag har ju tagit bort endel körtlar och jag vet att man ibland kan behöva åka in för att tömma ut vätska som kroppen inte vet hur den ska ta hand om såhär efter operation. Nu fixade min kropp det här själv. 
Har bokat en tid idag för att få komma in och titta över mitt sår. Kanske finns det mer vätska som måste ut. Tycker att det är klägg i såret som måste bort och jag hoppas få lite steristrip där såret gått upp.
Känner mig mycket mer rörlig efter att såret tömt sig iallafall- det var nog behövligt!
 
 

Gångstavar

Bästa inköpet idag: gångstavar!!! Känns som en bra investering nu när träningen ska ta form!! Blir ett första pass imorgon.

Armen känns starkare för varje dag, tänker inte längre utan använder den som vanligt. Men jag blir påmind inär rörelserna blir för snabba och hastiga, det klarar jag inte än. Tycker att ärret också ser bättre ut, eller så har jag vant mig. Läste att det tar upp till ett år innan man kan se det slutliga resultatet. Får helt enkelt ha lite tålamod!