Learning to dance in the rain

Full fart idag! Jobbat som vanligt och haft flera fotograferingar och säljmöten. Pratat med flera av vännerna i telefonen och livet känns på många sätt väldigt vanligt. Försöker att göra saker på ett vanligt sätt, och leva som vi brukar. Det funkar ganska bra!
 
Patrik var på gala i Stockholm igår och skulle egentligen ha sovit på hotell. Han bokade dock av hotellet, höll sig till alkoholfritt och körde hem på natten för att sova med mig i natt. Tyckte inte att han behövde det, men han sa att han ville sova med mig. Är så glad för att han finns för mig som han gör- kan inte föreställa mig den här resan ensam. Betyder så otroligt mycket att få den där klappen på kindan, mitt i natten när jag vänder mig om- en strykning på ryggen - känns så tryggt att han är där på det sätt han är.
 
Idag har vi ätit lunch med Mia på Kajens fik nere i Östra hamnen, och efter jobbet firade vi mamma som blir 65 år på fredag. Känns bra att umgås och ha saker att göra. Vi mår bra av det. Ser fram emot helgen- känns nästan som en mini-semester. Ska bli mysigt att komma iväg och göra något roligt. Vi håller på att lära oss att dansa i regnet.'
 

Tisdag 29 januari

Morgonen startade med ett psykbryt. Kommer som ett vulkanutbrott över mig ibland, och idag blev det så. Mitt i allt elende kom ett SMS från Dyveke.  " Hej min vän! Vilka känslor har du idag?"  Log faktiskt genom tårarna och detta meddelande kom ju bara i helt rätt stund.
Alla engagerade människor lyfter mig verkligen, vet inte om de själva förstår hur mycket det betyder- hoppas kunna göra detsamma för dem allihop när de behöver det i framtiden. Det är i kriserna man stärks och förstår på riktigt att man har så mycket kärlek för så många människor. Och jag har många väldigt bra människor i min närhet- är lycklig för det!
Har sedan haft en bra dag och den avslutades mycket bra. Jag och Henke hade en matlagningskväll och åt middag efteråt. WienerSchnitzel blev det ikväll- väldigt mättande och gott och enkelt.
Mysigt att få egen tid med Henke, tyckte vi fick väldigt bra tid ikväll. Pratade både om lättsamma saker, gamla minnen och roliga händelser, men också det jobbiga som vi båda behöver prata om. Sen är det lite svårt med just Henke. Vill inte att det ska bli för jobbigt och tungt så att känslan tynger honom. Vill på något sätt skydda och lyfta honom och få honom att inte vara så orolig. Tror iallafall att vi båda var nöjda med kvällen  och det kändes gott att få kramas lite.
Nu ska jag läsa bok tills Patrik kommer om några timmar.
 
 

En bra dag

Det mesta fungerar alldeles som vanligt nu. Chocken i kroppen har nog laggt sig och jag är inte ledsen hela dagarna heller- även om det ibland kommer över mig ändå.
Vill göra saker jag mår bra av; träffa vänner, träna, planera helgutflykter och roliga saker, laga goda middagar, skratta och bara må gott. Jag mår ju bra och vill göra allt som vanligt. Däremot är känslan lite annan och på ett onaturligt sätt känner jag innåt i kroppen och letar efter förändringar.Det är ju såklart ovissheten som vill komma till klarhet, men det går ju inte att leta fel såhär. Tycker ibland att jag kanske har lite ont i ryggen, eller i andra armen och blir såklart rädd att jag ska vara sjuk lite överallt. Men så kommer jag på att jag faktiskt körde 1 mil på skidor i förrgår och har helt vanlig dov träningsverk som jag verkligen borde känna igen.Man blir ju lite småknäpp av att gå såhär och vänta.
Har iallafall fått tid för Magnetröntgen, mammografi och ultraljud på Sofiahemmet nu. Nästa torsdag ( 7 februari) och det kändes lite jobbigt att det inte blev den här veckan. Känns så bra att Patrik kan vara med mig.
 
Lunch med Annica, mamma och pappa idag hemma hos dem. Tycker vi hade väldigt bra timmar tillsammans där vi både hade tunga samtal, men också skratt och lättsamma ämnen. Tror alla tyckte vi hade en bra eftermiddag.
Hade lite jobb i studion idag. Känns bra att få jobba lite, jag mår bra i det. Efter jobbet träffade jag Ingrid på Oliodeli. Vi åt sallad och satt länge och pratade. Så glad över alla mina fantastiska vänner!
Skulle kort beskriva den här dagen som  -EN BRA DAG!